NIJE PROŠLO NEZAPAŽENO

Ivan Rakitić svoju je Raquel izveo na večeru, pozornost privukao njezin dekolte

04.08.2021 u 09:40

Bionic
Reading

U braku su od 2013. godine i dalje zaljubljeni kao prvog dana, a svoju ljubav rado i često dijele na svojim profilima na Instagramu. Tako je bilo i ovoga puta kada su Raquel i Ivan Rakitić objavili fotografiju s večere, na kojoj nogometaš nije mogao skinuti ruke sa svoje lijepe supruge

Raquel Mauri na Instagramu prati 705 tisuća ljudi, dok njezin suprug, nogometaš Ivan Rakitić ima 'vjernu vojsku obožavatelja' od čak 17,1 milijuna ljudi iz cijelog svijeta. Upravo zbog njih supružnici Rakitić rado i često dijele fotografije iz svog privatnog života.

A njihova posljednja ista objava, snimljena na romantičnoj večeri, nikoga nije ostavila ravnodušnim. Na njoj Rakitić odjeven u bijelu majicu nasmijan se priljubio uz svoju atraktivnu suprugu i zaštitnički na nju postavio ruku, dok ona, u narančastoj haljini, raspuštene duge, smeđe kose, gleda u kameru.

Ono što je privuklo odmah pozornost njezin je duboki dekolte, koji je dodatno došao do izražaja zbog neobičnog proreza na haljini koja se veže oko vrata.

Atraktivna Andalužanka itekako je svjesna svog dobrog izgleda, stoga ne čudi da se istim voli pohvaliti i na društvenim mrežama.

  • +3
Ivan Rakitić i Raquel Mauri Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia

Rakitić nikada nije krio kako je njegova ljubavna priča nalik onima iz bajke, kada se zaljubio u konobaricu u kafiću u njezinoj rodnoj Sevilli. Iako je on odmah pao na njezine čari, a nije znao ni jezik, Raquel je trebalo sedam mjeseci da pristane na njegov poziv za prvi spoj, a ostalo je povijest. Danas su u sretnom braku i imaju dvije djevojčice, a dokaze svoje ljubavi svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama.