izgled joj komentira i suprug

Njezina ljepota je očaravajuća: Rakitićeva Raquel ima ljetni modni hit i jako dobro zna kako ga nositi

02.08.2021 u 10:40

Bionic
Reading

Raquel Mauri, supruga našeg reprezentativca Ivana Rakitića, na svom Instagram profilu objavila je novu fotografiju i pohvalila se odličnom ljetnom kombinacijom. Mnogima je za oko zapela njezina ljepota, a komentar joj nije propustio ostaviti ni njezin suprug

Prije nešto manje od mjesec dana u domu hrvatskog reprezentativca i njegove voljene supruge, Raquel Mauri, vladalo je slavljeničko raspoloženje. Naime, njihova najstarija kći Althea proslavila je osmi rođendan, a ponosni roditelji organizirali su joj sjajnu proslavu te se fotografijama pohvalili na društvenim mrežama, a lijepa Raquel sada je oduševila novom objavom.

'Želim da ljeto traje vječno,' napisala je Raquel uz fotografiju na kojoj pozira u odličnoj ljetnoj kombinaciji. Traper hlačice visokog struka, satenski kraljevsko plavi topić koji se veže oko vrata te sandale na punu petu i vrećasta torbica veselog, šarenog uzorka Raquelina su hit ljetna kombinacija, a pri pogledu na lijepu Rakitićevu suprugu mnogi bi, također, poželjeli da ljeto traje zauvijek.

Raquelinu objavu komentirali su njezini brojni pratitelji i prijatelji hvaleći njezin sjajan izgled, a među komentarima posebno se isticao onaj koji je napisao njezin suprug Ivan, koji nikada ne krije koliko obožava svoju suprugu. 'Ljepotica', napisao je Rakitić svojoj supruzi te dodao emotikon srca.

Uparivši trendi komade poput kratkog topića s ljetnim klasicima, kao što su kratke traper hlačice Raquel je složila vrlo efektnu ljetnu kombinaciju idealnu za vruće dane. Sudeći prema Raquelinim brojnim fotografijama, lijepa Andalužanka ovoga ljeta ne izlazi iz kratkih traperica koje je vrlo lako kombinirati s gotov svim modnim komadima i sjajno se snalaze u različitim stajlinzim. Osim, toga, kratke traperice odličan su izbor kada želite naglasiti vitke noge, bilo u dnevnim kombinacijama ili onim večernjim.

Inače, Ivan Rakitić i Raquel Mauri sredinom travnja su proslavili osmu godišnjicu braka. Par se građanski vjenčao 2013. godine dok se crkveno vjenčanje održalo dvije godine kasnije u seviljskoj katedrali. Par živi u Španjolskoj, a uz kćerkicu Altheu roditelji su i djevojčice Adare koja je ovoga svibnja proslavila peti rođendan.