pokazale čari

Prizori koji se pamte: Domaće ljepotice uživaju u ljetnim radostima, a objavljenim fotografijama u bikinijima ostavljaju bez daha

06.08.2021 u 18:13

Bionic
Reading

Ljeto i ljepotice u kupaćim kostimima idu ruku pod ruku, a brojne dame s naše scene uživaju u ljetnim čarima na obalama predivnog Jadrana, a pri tome objavljuju zanosne fotografije u badićima od kojih su se i društvene mreže užarile

Posljednjih mjesec dana nikoga pregledavanje profila domaćih poznatih ljepotica nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Crni, ružičasti, na prugice ili sa šarenim printom, dvodijelni ili jednodijelni – potpuno je svejedno jer naše poznate dame izgledaju fantastično u ovom nezaobilaznom ljetnom odjevnom komadu.

Žanamari Lalić, jedna od najaktivnijih hrvatskih pjevačica na Instagramu, izgleda zanosno u jednostavnom, a vrlo efektnom crnom bikiniju.

Bivša HRT-ova voditeljica, a sada vlasnica PR agencije Nevena Rendeli pokazala je odličan jednodijelni kupaći kostim na preklop u kombinaciji tri boje.

'Napokon preplanuli ten i jedan sasvim savršen dan na plaži,' napisala je naša, a svjetski poznata violončelistica Ana Rucner i obožavatelje oduševila jednodijelnim badićem na pruge koji krasi zavodljiv izrez sa bočnih strana.

Glumica Ecija Ojdanić uživa u ljetnim jutrima uz bazen, a u klasičnim dvodijelnom badiću na prugice izgleda fantastično.

Proslavljena bivša sportašica Blanka Vlašić uživa na odmoru u Crnoj Gori, a obožavatelje je počastila fotografijom u jednostavnom, sportskom crnom bikiniju koju je objavila na svom Instagram Storyju.

Raquel Mauri, supruga našeg nogometnog superstara Ivana Rakitića, tradicionalno svakog ljeta obožavatelje počasti zavodljivim fotografijama, a njezina ovogodišnja ljeta izdanja mnogi će dugo pamtiti.

Arija Rizvić, mlada glumica i redateljica, širem gledateljstvu poznata i kao natjecateljica devete sezone popularnog TV showa 'Zvijezde pjevaju' nedavno je tako objavila video koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Brojne komplimente dobila je i Uršula Tolj kojoj zeleni badić stoji kao saliven, a obožavatelje fotografijom u badiću počastila je i Barbara Kolar.