SPORTSKI DUH JE NIJE NAPUSTIO

Nevjerojatan pothvat monegaške princeze: Odradila svoj rekord u bicikliranju na moru i sve oduševila

14.09.2020 u 15:22

Bionic
Reading

Bivša južnoafrička olimpijska plivačica, supruga monegaškog princa Alberta II. odavno je sportskim natjecanjima rekla zbogom te prihvatila titulu princeze. Međutim, sada je u humanitarne svrhe princeze Charlene odradila svoj rekord u bicikliranju na moru i sve oduševila svojom snagom i formom

Iako se profesionalnim sportom ne bavi već dugi niz godina te je isključivo gledamo u ulozi princeze, supruge i brižne majke blizanaca, monegaška princeza Charlene dokazala je da je još uvijek u formi.

Dobrovoljno se uključila u humanitarni projekt zbog kojeg je odvozila nevjerojatnih 180 kilometara po morskoj površini takozvanim vodenim biciklom.

Odjevena u zaštitnu opremu, unatoč vjetru i snažnim valovima, 42-godišnja supruga monegaškog princa Alberta II, pokazala je svoj sportski duh. Odvozila je put od mjestašca Calvin na Korzici sve do Monaka, a putem su je pratili zaštitni brodovi i osiguranje.

Njezin su pothvat s obale pratili suprug i djeca, blizanci princ Jacques i princeza Gabriella koje javnost dugo nije imala prilike vidjeti.

Kada je napokon stigla na cilj, vidno iscrpljena princeza nije skidala osmijeh s lica, a pohitala je u zagrljaj svim drugim hrabrim sudionicima ovog projekta.

Ponos nije skrivao suprug poznate princeze koja se nekoć bavila plivanjem i osvajala olimpijske medalje.

  • +2
Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: CRY / The Photo One / Profimedia