neodoljivi prizor

'Neviđeno sladak': Nikolina Pišek otkrila da je njezina obitelj dobila novog člana

13.04.2023 u 08:43

Bionic
Reading

Voditeljica 'Masked singera' prije nekoliko dana se javila s putovanja u Milano gdje boravi sa svojim kćerima, Hanom Cigoj i Unom Sofijom Ristović. Sada je svijetu pokazala da ima novog kućnog ljubimca

Nikolina Pišek poznata kao velika ljubiteljica pasa, pohvalila se novim preslatkim štencem. 'Novi član obitelji', napisala je voditeljica na početku objave na Instagramu i dala do znanja koje mjesto u njenom životu i srcu imaju četveronožni ljubimci.

'Neviđeno sladak i isto toliko opasan za bilo koju cipelu koja mu se nadje na putu. Usto je doktorirao bježanje u susjedna dvorišta i šarmiranje svih prisutnih. Garantiram da niste vidjeli nikoga tko može zaspati brže i dublje na nevjerojatnim mjestima. Jede sve što nije brže od njega, a toga nema mnogo. Raste strelimice.…sad je već veći', opisala je Pišek. Njezina kujica, pomeranac Scarlett, sada će imati društvo.

Fotografija nje sa preslatkim Cavalier king charles spaniel štencem u rukama oduševila je mnoge, a Nikolina je otkrila da je dobio ime Kanye West. Osim fotografije, pokazala je i kratak video na kojemu se igra sa štencem, a s njim je pozirala i njezina djevojčica Una Sofija.

  • +4
Nikolina Pišek Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAJA BOTA