MISIJA ĆE BITI ISPUNJENA

Nikolina Pišek pokazala kako napreduje njezin sedmodnevni 'frizerski izazov'

30.03.2023 u 13:09

Bionic
Reading

Voditeljica koju gledatelji trenutno mogu pratiti u showu 'Masked singer' odvažila se na zanimljiv test svoje izdržljivosti i to je podijelila sa svojim prijateljima i fanovima

'Ono kada ti je kosa fantastična i tri dana nakon feniranja. Otvaram sedmodnevni challenge: 'Kako izdržati sedam dana bez odlaska frizeru i izgledati super?' Javljam se sutra s updateom', poručila je Nikolina Pišek uz video.

Od tada svaki dan pokazuje kako napreduje u svojoj ustrajnosti. 'Frizura postojana četvrti dan unatoč treningu, vjetru i kiši. …a osim toga, ima li išta ljepše od proljeća u Zagrebu?', opisala je video objavljen nakon objave o challengeu.

Danas joj je frizura, kako je voditeljica objasnila u javljanju uz video iz automobila, još postojanija i sve bolja. 'Video izazov, frizura u trajanju od sedam dana. Još malo i misija će biti ispunjena. Sada sam u petom danu. Imala sam dva treninga, jedno trčanje, milijun i jednu obavezu, padala je kiša, puhao je vjetar, upravo idem skupiti dijete u školu', otkrila je.

Godinama je nazivaju jednom od najljepših Hrvatica, a nedavno je za tportal progovorila o svojoj savršenoj liniji.

'Znam nebrojeno puno žena koje kupuju stravično preskupu odjeću kojom nastoje maskirati svoje nesavršenosti, a nisu dovoljno spremne da se uhvate u koštac s njima. Oduvijek sam stava da ću radije uložiti u vježbanje, pritom mislim na vrijeme, trud i muku, jer imati dobru liniju, dobru mišiću masu i formu - to nije bez muke i priznajem da bih se mogla truditi još više i vrlo često mi se ne da pa se prisiljavam, ali satisfakcija je na kraju najjača. Uvijek bih radije izabrala da uložim u sebe, usprkos trudu i vremenu i mučenju, jer mi je puno veća satisfakcija da sam zadovoljna sama sobom i da ne moram kupovati užasno skupu odjeću kojom ću se maskirati, nego da mogu biti zadovoljna i u prastarim trapericama i običnoj bijeloj majici. Ako biram između toga, onda svakako tjelesna sprema', rekla nam je tada.

  • +4
Nikolina Pišek Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAJA BOTA