nove spoznaje

Nevena Rendeli Vejzović podijelila crticu iz života: 'Bože, koliko toga nisam znala kad sam tek postala mama'

13.01.2021 u 12:36

Bionic
Reading

Bivša HRT-ova voditeljica, a sada vlasnica PR agencije kratko je s obitelji i prijateljima boravila u Istri pa je otišla u Dalmaciju, a sada se vratila u Zagreb. Svjesna ograničenosti kretanja i funkcioniranja uopće kakvo je bilo prije početka pandemije, odlučila je sa svojim pratiteljima podijeliti neke svoje misli i osjećaje

Uz uspomenu iz nekih prijašnjih mirnijih vremena, Nevena Rendeli Vejzović je pratiteljima na Instagramu otkrila da trenutno ne može spavati te ustvrdila da su arhivske fotografije s putovanja jedino što će ubuduće objavljivati.

  • +3
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

'Bože, koliko toga nisam znala kad sam tek postala mama. Sjećam s ovog divnog iskustva u bazenu s dvije šestomjesečne bebe nakon kojeg je jedna zakurila to popodne, a svi su me gledali krivo. Kao, s bebama ste išli u hotel udaljen sat vremena od Zagreba? Da sam barem tada znala da je to sve posve normalno i da će takvu temperaturu imati još barem pet puta dosad i da će sve biti u redu. Eto, to sve piše iza ove Instagram fotke. Grižnja savjesti, krivnja, majčinstvo', opisala je simpatičan prizor sa suprugom snimateljem i direktorom fotografije Makom Vejzovićem i blizankama Mare i Leom.

'Jednu stvar sam posebno naučila u ovoj ludoj godini. Ako nemaš podršku obitelji, teško ćeš pronaći motiva za uspjeh. Tako da mi je najveći vjetar u leđa sigurno moja obitelj. S druge strane, samo u sebi možeš pronaći želju za preživljavanjem, ne može ti to nitko nametnuti. Kad si mama troje male djece, vjerojatno je ta želja još jača jer znaš da tri mala života ovise o tebi, tako da bih rekla da najveću snagu crpim iz majčinstva. Tu je i moja mama, bez koje sve to ne bih stigla ni mogla realizirati, tako da i njoj ide nagrada za požrtvovnost. A suprugu ide nagrada za toleranciju i beskrajnu vjeru u mene', ispričala je Nevana ranije za tportal na temu 'plivanja' u poduzetničkim vodama.