MAK VEJZOVIĆ

Nevena Rendeli Vejzović pokazala djelić obiteljske atmosfere: Ovako je njezin suprug smirivao kćerkice nakon novog potresa

29.12.2020 u 09:20

Bionic
Reading

Nakon što se u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima u Zagrebu ponovno osjetilo snažnije podrhtavanje tla, mnogi su se građani uplašili. Među njima je bila i obitelj bivše voditeljice Nevene Rendeli Vejzović. Sama Nevena rekla je da su njezine kćerkice već dobro bile upoznate s ponašanjem u tim situacijama, ali na njima je bio vidljiv strah i neizvjesnost. Da ih umiri, pobrinuo se njihov brižni tata Mak Vejzović

‘Mama opet potres!’, Tko bi rekao prije godinu dana da će trogodišnjakinje znati dril u ovakvim situacijama. Ne znam što bih mislila o takvom djetinjstvu osim da mene odraslu, samo pogled na njih i njihov osmijeh donekle smiruje. Jel vam se vratio PTSP? Ajmo 2020. dosadila si i Bogu i vragu’, poručila je novinarka i bivša voditeljica Nevena Rendeli Vejzović na svom Instagram profilu svim svojim pratiteljima.

Pojasnila je da joj nije bilo ni malo ugodno ponovno osjetiti potres, kao ni njezinim djevojčicama Viti, Mari i Lei. Kako je dan odmicao situacija se smirivala, ali njezine kćerkice nisu se potpuno privikle na situaciju.

Zato ih je tata Mak Vejzović došao pripremiti za spavanje, a pobrinuo se da u san utonu što mirnije.

Dok su ga znatiželjne kćerkice opkolile u svojoj preslatko uređenoj dječjoj sobi, Mak Vejzović je čitao priču za laku noć svojim nasljednicama.

  • +5
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Prizor je to koji je potpuno osvojio mamu Nevenu, a morala ga je podijeliti s ostatkom svijeta na svom službenom Instagram profilu.

‘Jedna nimalo instagramska, ali baš zato savršena fotka, nakon teškog dana za sve nas’, zaključila je Rendeli.