ČARI RODITELJSTVA

Nevena Rendeli gušta sa suprugom i preslatkim kćerkicama: 'Mak kaže da sam luda i da to mogu samo ja'

12.08.2019 u 15:13

Bionic
Reading

Tjednima već Nevena Rendeli oduševljava svoje pratioce na Instagramu pokazujući fotografije s odmora, na kojem je u društvu supruga Maka Vejzovića i svojih djevojčica - Lee, Mare i Vite, promijenila već tri lokacije

Nevena Rendeli Vejzović rado dijeli čari majčinstva i brojne dogodovštine kojih tijekom obiteljskog ljetovanja ne nedostaje. Ovog ljeta je uživala u Pirovcu, na Pelješcu, a trenutno je na Zlarinu. Pratitelje je posebno oduševila kad je prije nekoliko dana objavila fotografije s trajekta i pokazala količinu prtljage.

'Mak kaže da sam luda i da to mogu samo ja - s troje djece stalno se negdje seliti', kroz smijeh je ispričala omiljena televizijska voditeljica. Dodaje kako je putovanje s troje male djece teško, ali da se brzo naviknu, da imaju svoj ritam te da tako odlično funkcioniraju.

Nevena je među ostalim s ljetovanja pokazala i svoju vitku liniju, koja je rezultat vježbanja i aktivnog života, ali i trčanja za troje djece. Kad su je pratitelji nakon ranije objave u kupaćem kostimu obasuli komplimentima odgovorila im je: 'Dobar kut snimanja i muž koji zna fotkati'.

Nevena se svog omiljenog sporta ne odriče ni kad je na odmoru. Pohvalila se kako je na Zlarinu otrčala 5 i pol kilometara.

'Mnoge mame mi kažu da su na kraju dana preumorne da bi još i vježbale i u potpunosti ih razumijem jer se i sama tako osjećam, ali upravo nam fizička aktivnost olakšava borbu s obavezama i daje dodatnu energiju', poručila je ranije.

  • +6
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo