OBITELJSKA IDILA

Lijepa voditeljica ne srami se priznati kako joj je najbolji dio godišnjeg kad djeca zaspu

28.07.2019 u 18:36

Bionic
Reading

Voditeljica Nevena Rendeli Vejzović uživa u ljetovanju s obitelji, no kako je sama to duhovito kvalificirala – u pitanju je sve, samo ne godišnji odmor

Nevena Rendeli Vejzović trenutno u Pirovcu ljetuje s kćerima Mare, Leom i Vitom. Iako fotografije na njenom Instagramu djeluju kao raj na zemlji, ponekad se samo tako čini.

'Ljetovanje s djecom je sve osim godišnjeg odmora. Zato su trenuci sreće kad napokon zaspu nemjerljivi s ičim drugim', voditeljica je napisala kratki duhoviti komentar uz jednu od mnogobrojnih fotografija.

Dvogodišnje blizanke i još mlađa Vita s mamom i tatom proputovale su Italiju. Cijela vesela obitelj sad je ponovo na domaćem terenu, ali odlazak na plažu još uvijek zahtijeva planirano pakiranje.

'Šešir, sunčane naočale i SPF 50+ koji ne ostavlja nikakav trag na mom novom badiću, a i štiti od fotostarenja (visok UVA) i od oštećenja kože (UVB), to je sve što mi treba ljeti. To, i pet ručnika, dva para plivalica, fredov kolut, 867 presvlaka za djecu, barem 10 pelena različitih veličina, kantice, lopatice, maramice, šeširići, kapice... nastavi niz po želji', napisala je Nevena Rendeli Vejzović svoju duhovitu listu.