INTENZIVNA I REALNA

'Nestali' – napeta španjolska serija koja će vam brzo postati najdraža

31.08.2022 u 13:23

Bionic
Reading

Napeta španjolska kriminalistička serija Nestali (Desaparecidos) prati rad policijske jedinice koja je specijalizirana za slučajeve nestalih osoba. U glavnim su ulogama Juan Echanove, Elvira Mínguez, Maxi Iglesias i Michelle Calvó

Policijska jedinica poznata pod imenom 'Grupa 2 nestalih osoba', pod vodstvom glavnog inspektora Santiaga Abada (Juan Echanove) bavi se slučajevima nestalih osoba. Jedinici se pridružuje inspektorica Sonia Ledesma (Michelle Calvó). Osim samog rada policije, pratimo i policijsku suradnju s nevladinom udrugom za pomoć u slučajevima nestalih osoba 'Pomoć nestalima', na čelu s direktoricom Carmen Fuentes (Elvira Mínguez).

Intenzivna, fantastična i realna

Ova serija prava je delicija za sve ljubitelje kriminalističkih serija. Opisuje se kao intenzivna, fantastična i realna. U prvoj epizodi glavni inspektor izgovara: „Mi smo policajci, ne terapeuti.“ Taj izraz naglašava ravnotežu i realnost koju sa sobom donosi ova kriminalistička serija.

Ipak, serija također daje veliki prioritet empatiji prema obitelji žrtava. To se prepoznaje u radu male udruge koja je posvećena tomu da podupre obitelji, a koja ima punu potporu glavnog inspektora Santiaga. Likom Santiaga ova serija naglašava koliko se složeno nositi s takvim situacijama i kakve su posljedice za ljude koji se tim slučajevima bave. Granice empatije policajci ne smiju prijeći. Upravo taj ljudski čimbenik čini ovu seriju privlačnom i osobito realnom.

U 13 epizoda pratite razne slučajeve koje će jedinica pod imenom „Grupa 2 nestalih osoba“ pokušati riješiti, prije nego što padnu u zaborav.

Izvrsnu španjolsku kriminalističku seriju Nestali gledajte na Pickbox NOW !