CRNOHUMORNA SERIJA

'Seks, droga i PR' s oskarovkom u glavnoj ulozi vodi nas u skandalozni korporativni svijet

31.08.2022 u 13:27

Bionic
Reading

Sjajna britanska serija 'Seks, droga i PR' (Flack) crnohumorni je prikaz jedne londonske PR agencije i raskalašenog poslovnog svijeta, a u glavnoj ulozi donosi nagrađivanu glumicu Annu Paquin

Robyn (Anna Paquin), Amerikanka je koja radi u londonskoj PR agenciji. Kao stručnjakinja za odnose s javnošću, njezin je posao izvući ono najbolje iz najgorih situacija. Naime, ona raščišćava monumentalne nerede koje prouzrokuju njezini sebični klijenti. Iako potpuno vlada svojim poslovnim svijetom, njezin osobni život izmiče kontroli.

Korporativni svijet odnosa s javnošću u seriji 'Seks, droga i PR' (Flack) prikazan je otrovno, cinično i crnohumorno, a Oscarom nagrađena Anna Paquin suvereno vlada ovom britanskom serijom.

Genijalna Anna Paquin u glavnoj ulozi

Američka glumica Anna Hélène Paquin Oscar je osvojila s 11 godina za najbolju sporednu glumicu u filmu Piano (1993), što je čini drugom najmlađom glumicom koja je osvojila ovu najprestižniju filmsku nagradu.

Nakon uspješne karijere u mladosti, možda nam je najpoznatija po ulozi Rogue u X-Men franšizi (2000. – 2014.), za koju je nominirana za Saturn Awards. Njezin filmski opus uključuje i najnoviji film Martina Scorsesea The Irishman (2019).

Paquin je također igrala glavnu ulogu u vampirskoj seriji Okus krvi (True Blood), a za svoju interpretaciju Sookie Stackhouse osvojila je Zlatni globus za najbolju glumicu u dramskoj seriji.

U ostalim ulogama su Sophie Okonedo (The Secret Life of Bees, Hellboy) kao Caroline, direktorica PR agencije, Genevieve Angelson (House of Lies) kao Ruth, Robynina sestra, Lydia Wilson kao Eve, Robynina najbolja prijateljica i kolegica u agenciji i Arinze Kene kao Sam, medicinski brat i Robynin dečko.

Obje sezone britanske dramske serije Seks, droga i PR gledajte odmah na Pickbox NOW!