sunny i sadie

Nepotizam na vrhuncu: Kćeri Adama Sandlera zvijezde su tatinog novog hita na Netflixu

29.08.2023 u 05:47

Sadie i Sunny Sandler

Izvor: Profimedia / Autor: Netflix / Planet / Profimedia

Bionic
Reading

Na Netflix je stigao film 'You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah', a mnogi će ovu komediju pogledati kako bi vidjeli kako se kćeri Adama Sandlera snalaze pred filmskim kamerama. Sunny i Sadie u njegovom su filmu dobile glavne uloge, a otac ih ozbiljno priprema za karijeru glumica

Glumac Adam Sandler ozbiljno je krenuo u producentske vode, a njegovo iskustvo pokazalo je da se najbolje snalazi u komedijama, pa se za taj žanr i odlučio. Nakon filmova 'Odmetnici' te dva nastavka 'Slučajni detektivi', Sandler je odlučio snimiti novu komediju u kojoj će glumiti tri najvažnije žene njegova života - supruga Jackie te kćeri Sunny i Sadie.

Film 'You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah' nedavno je stigao na Netflix, a velika znatiželja plasirala je film u top 10 najgledanijih među hrvatskim korisnicima popularne streaming platforme.

Producirao ga je Sandler i temelji se na istoimenom romanu iz 2005. godine, a radnja prati djevojčicu Stacy Friedman koja se priprema za svoju bat mitzvu i odlučna je učiniti zabavu raskošnom i nezaboravnom kako bi podigla svoj društveni status. Tinejdžerska komedija na IMDB-u ocijenjena je ocjenom 6,0, no to ne bi trebalo obeshrabriti zainteresirane ljubitelje filmova.

Sandler je u ovaj projekt odlučio uključiti čitavu obitelj, pa je uloge dao objema kćerima, supruzi i, naravno, sebi samom!

You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Sandler se tako našao u ulozi Stacynog oca, a njegova druga kći glumi njezinu stariju sestru. Šaljiv plot twist napravio je sa suprugom Jackie - ona glumi majku najbolje prijateljice glavne junakinje, dok Stacynu mamu glumi Idina Menzel.

Ovo nije prvi put da se Sadie i Sunny pojavljuju s ocem na filmu. S njim su već glumile 2015. u filmu 'Pikseli', zatim u 'Jack i Jill', kao i u oba nastavka filmova 'Odrasli'. Svojim kćerima Sandler je tako nekoliko puta priuštio da se okušaju u njegovom glumačkom svijetu, a čime su djevojke stekle nadimak 'nepo bebe' zbog dobivanja posla na temelju obiteljskih veza.

NERASKIDIVA VEZA

Holivudska kumstva: Jennifer Aniston, Spielberg i Cameron Diaz krsni su kumovi djeci svojih slavnih prijatelja

Pogledaj galeriju