UZ ŽENU SVOG ŽIVOTA

Nepopravljivi romantik: Massimo otkrio djelić intime

09.11.2017 u 21:49

Bionic
Reading

Jedan od naših najnagrađivanijih glazbenika, Massimo Savić, osim blistave karijere iznimno je ponosan na sklad u svojoj obitelji kao i na dugovječan i sretan brak sa suprugom Eni. Iako rijetko javnosti otkriva svoju privatnost, ovoga puta pokazao je najintimnije trenutke sa ženom svog života

Massimo je nedavno sa suprugom proslavio 25 godina braka i iskreno progovorio o bračnom životu.

Otkrio je tada kakav je romantik i koliko mu supruga Eni znači u životu.

'Ona najbolje poznaje moj talijanski temperament i zna me smiriti prije nego što izađem na pozornicu. Znate, ljudi znaju reći da im je supruga druga polovica, a meni moja to zaista i jest',  rekao je pjevač u razgovoru za tportal.

Budući da rijetko koristi društvene mreže za otkrivanje svoje intime, mnoge je iznenadio kada je objavio emotivnu fotografiju iz prošlosti.

'Jedna draga iz obiteljskog albuma. Eni, Max i Hera', napisao je ispod predivne fotografije te dodao stihove iz svoje pjesme – voljet ću dok oči se ne zatvore.

  • +6
Massimo Savić održao koncert za Valentinovo Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic

'Naravno da u 25 godina braka ona početna zaljubljenost prođe, ali kroz godine Eni i ja smo otkrili kako zajedno uživati u stvarima koje nas okružuju. Otkrili smo kako izvući ono najbolje iz onog drugog, kako se nadopunjavati i zato je svakim danom sve više volim i cijenim', rekao je nedavno za tportal jedan od najpopularnijih i najljepših vokala hrvatske glazbene scene.