Godine mu ne mogu ništa

Massimo: 'Za mene je rođendan dan kao i svaki drugi'

06.06.2017 u 13:42

Bionic
Reading

Jedan od ponajboljih hrvatskih vokalista spada u one muškarce koji će zasjeniti sve svojim šarmom i izgledom te dokazati da su godine samo brojka. Dobri geni, vedar duh, uspješna karijera i obiteljska stabilnost njegova su tajna. Pjevač kojeg među ostalim trenutno gledamo kao člana žirija u RTL-ovu showu 'Zvijezde' danas puni 55 godina, a rođendan će proslaviti s publikom u Beogradu

'Svoj rođendan ću proslaviti radno, na putu sam za Beograd jer večeras u BitefArtCafeu moj bend i ja imamo nastup. Morate znati da je za mene rođendan dan kao i svaki drugi. Istina je da danas imam ekstra pažnju svih koji me okružuju. Kao što znate, meni je najbitnija moja obitelj i volim kada se okupimo za rođendane, a nije mi važno hoće li to biti nekoliko dana prije ili kasnije', ispričao je za tportal Massimo.

U pedesetim godina najbolji osjećaj je, kaže, iskustvo koje je stekao tijekom godina.

'Moje cure će mi dati poklon tek kada se okupimo, a kolege iz benda ću vidjeti popodne na tonskoj probi', otkrio je pjevač i dodao da od želja ima samo jednu - zdravlje.

Ususret njegovu rođendanu objavljen je novi video, za pjesmu 'Neka ti plove brodovi' u režiji Radislava Jovanova Gonza. Pjesma je drugačija od onoga što smo od Massima navikli čuti jer u sebi, ističe pjevač, ne nosi bol, već vedru i poletnu patinu naglašenu gudačkom sekcijom i unisonim pratećim vokalima.

'Ovaj spot je ležerniji, prepun kolorita, pozitivan, baš kao i sama pjesma. Vjerujem da će se to dobro uklopiti u doba godine koje je pred nama. Ako govorimo o nekim posebnostima spota, izdvojio bih odličnog momka iz Aarow Sighn Spinnersa, koji mu je svojim akrobacijama dao drugačiju vizuru', pojasnio je.

  • +4
Massimo Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX