iskreni pjevač

Massimo Savić: 'Na moje koncerte dolaze najljepše žene'

10.08.2017 u 11:01

Bionic
Reading

Jedan od najtraženijih glazbenika na hrvatskoj sceni ljeto provodi radno, održavajući koncerte po jadranskoj obali. Iako je Massimo koncertni veteran, priznaje da ga ponekad još uvijek zna uhvatiti trema. Pričao je o svojoj vjernoj publici i supruzi Eni s kojom najviše uživa kad nije na nastupima

Massimo je proslavio 25. obljetnicu braka sa suprugom Eni s kojom je povezan i poslovno. Naime, ona mu  je povremeno i glazbena suradnica, tekstopisac.

'Nema nikakve formule. Ljudi si na duge staze ili odgovaraju ili ne. Ja sam imao tu sreću da mi se to dogodilo u pravo vrijeme, taman kada mi je trebao netko da me malo i kanalizira. A onda dobijete i dijete pa život postane dosta ozbiljniji. Počnete i ozbiljnije raditi. Tu i tamo postoji potreba i da Eni napiše neki tekst. Ona to napravi jako, jako dobro. Kad smo zajedno radili na pjesmi 'Gdje smo sad', prvi put u životu nisam imao nijednu jedinu primjedbu na tekst. A nota bene, ja sam težak suradnik', izjavio je glazbenik za Slobodnu Dalmaciju.

Na njegovim koncertima nikad ne nedostaje mladih, lijepih i zgodnih žena.

'Na moje koncerte doista dolaze najljepše žene, a to ne kažem ja, nego je sve više muške publike koja je to skužila, pa i zbog toga dolaze! Ljepotu ne možeš ne primijetiti, ali odavno sam shvatio da je vrijednost u trajanju s mojom Eni', rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

Iako je iza njega više nego uspješna glazbena karijera Massimo ne skriva da mu na pozornici još i danas kadkada zna biti neugodno.

'Bez obzira na iskustvo, uvijek mi je nastup nešto što me transportira u jedan drugi svijet. Na svu sreću, kod mene rutina nije pustila ni prvo korijenje. Ponekad se zaista osjećam malo nelagodno, kao neki mladac kojega trese trema. To publika osjeti, pa zna da će na koncertu dobiti iskrenost', rekao je glazbenik.

Massimo Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX