skriveni talent

Massimo Savić otkrio što ga je toliko zadivilo

31.05.2017 u 10:12

Bionic
Reading

Sa svojim čudnim likovima i demonskim silama malog američkog gradića, serija 'Twin Peaks' opčinila je devedesetih brojne fanove. Kultna serija ekscentričnog Davida Lyncha dobila je i svoj dugo očekivani nastavak, a među njegovim ljubiteljima je i jedan od naših ponajboljih vokalista Massimo Savić, koji je oduševljen novim nastavcima

'Twin Peaks 1 je bio otkrivanje molekularnog sastava filma i nisam vjerovao da će uspjeti napraviti suvremeno viđenje, to jest cover samog sebe koji će na kraju funkcionirati. Mislio sam da je Lynch u nemogućoj misiji, međutim, Lynch je sad već ušao u subatomski prostor Twin Peaks karaktera i nakon gledanja prvih dviju epizoda, ne mogu ništa drugo izraziti osim apsolutnog divljenja. Hodati na tako tankoj žici, tj. oštrici između prošlog i budućeg Twin Peaksa i zadržati tu ravnotežu, i tu, čak, duhovitost je po meni nešto ipak nikad viđeno. Oduševljen sam. Idemo naprijed!, napisao je Massimo na svom Facebook profilu.

U slobodno vrijeme pjevač uživa u obiteljskom krugu, u igri sa svojim kućnim ljubimcem, a voli gledati i televiziju. Osim serije Twin Peaks, postoje i drugi sadržaji koje prati.

'Dokumentarce volim najviše, a u zadnje vrijeme me najviše okupirala serija 'Carstvo poroka'', rekao je za tportal.

Malo je poznato da se poznati pjevač i sam pojavio u jednoj od televizijskih serija. Glazbenik je 2009. godine gostovao u seriji 'Najbolje godine' u ulozi pjevača koji dolazi u selo Dragošje kako bi dogovorio svadbeni nastup. Massimov lik u seriji nije bio toliko poznat među likovima serije kao što je u stvarnosti te ga je Damir, kojeg je glumio Janko Rakoš, pritvorio misleći da je kriminalac.

'Obožavam glumu, radio bih to dan i noć. Maksimalno sam se spremao za tu ulogu i zadovoljan sam kako je sve ispalo. Moram priznati da bih što više želio raditi na takvim projektima. Jasno mi je da nisam spreman za Hamleta niti je to moje područje, ali gluma me strašno privlači', izjavio je tada za Večernji list.

Prije toga glazbenik je odradio uloge i u 'Našoj maloj klinici' i 'Bitangama i princezama'