nije rekla zašto

Neobičan potez Zendaye iznenadio sve: Nikog ne prati na Instagramu, pa ni svog dečka

05.01.2024 u 15:14

Bionic
Reading

Ako ste možda posjetili Instagram stranicu glumice, mogli ste uočiti će te da ima 184 milijuna pratitelja te da istovremeno ona ne prati nikoga. Zvijezda serije 'Euforija' od četvrtka ne prati nikoga na toj društvenoj mreži pa ni svog dečka, glumca Toma Hollanda

Glumica je 2024. započela čišćenjem društvenih mreža, a prestala je pratiti sve na stranici, uključujući kolege, prijatelje, pa čak i svog dragog.

Još nije objasnila ovaj potez no 27-godišnja Zendaya posljednjih mjeseci nije bila previše aktivna na društvenim mrežama, a na njezinom X računu nije bilo nove objave od rujna. Ranije ovog tjedna na Instagramu je podijelila poster za svoj novi film 'Challengers', zajedno s kratkom porukom za svoje obožavatelje.

Film se 26. travnja počinje prikazivati u kinima, a riječ je ljubavno-sportskoj drami u kojoj ona glumi sa Joshom O’Connorom i Mikeom Faistom a režirao ju je Luca Guadagnino. 'Svima želim najljepšu Novu godinu', napisala je uz poster filma.

Zendaya je još u listopadu 2021. za People najavila da bi željela odmoriti od društvenih mreža. 'To što sam na društvenim mrežama čini me napetom, znam zbog toga pretjerano razmišljati. Moji obožavatelji žele da sam sretna i da egzistiram mimo društvenih mrež', rekla je tada.

Glumičin dečko Tom Holland se u kolovozu prošle godine distancirao se od društvenih mreža kako bi zaštitio svoje mentalnmo zdravlje. 'Instagram i Twitter smatram pretjerano stimulativnima. Zapetljam se i poludim kad čitam stvari o sebi na internetu, a to je u konačnici vrlo štetno za moje mentalno stanje, pa sam odlučio napraviti korak unatrag i izbrisati aplikaciju', izjavio je tada u videu. Javlja se kada objavljuje nešto o humanitarnoj organizaciji The Brothers Trust koju je 2017. osnovao sa svojom obitelji.

PRELIJEPA JE

Sve je očarala: Zendayin ružičasti look od glave do pete je pun pogodak

Pogledaj galeriju