NOVI HIT

Zendaya otkrila da sluša pjesmu Konstrakte, srpske predstavnice na Eurosongu

10.03.2022 u 08:48

Bionic
Reading

Pjevačica Ana Đurić, koja djeluje pod umjetničkim imenom Konstrakta, prošli tjedan odnijela je pobjedu na srpskom natjecanju za Eurosong. Od tada se ne prestaje pričati o njoj. Većinom se nižu pozitivne kritike, a priklonili su joj se i neki koji isprva nisu bili posebno fascinirani pjesmom. 'Privukla je pažnju' i glumice Zendaye iz 'Euforije'

Srbija se nakon Konstraktine pobjede počela penjati na eurovizijskim kladionicama, a pjesma je na Youtubeu pregledana preko šest milijuna puta. Konstrakta je, osim u Srbiji, na prvom mjestu u trendingu širom regije te je njezina skladba u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Hrvatskoj jedna od najslušanijih, a po eurovizijskim kladionicama čini se najvećim favoritom iz cijele regije.

I dok mnogi komentiraju njezin perfomans i ponavljajuću frazu u skladbi 'In Corpore Sano' - srpska predstavnica na Eurosongu osvanula je i na Instagramu glumice Zendaye. Naime jedna od najpopularnijih mladih holivudskih glumca podjelila je screenshot Geniusove liste najslušanijih pjesama, na kojoj se našla i Konstrakta.

Zendaya je to objavila ne bi li se pohvalila vlastitim uspjehom. Dvije pjesme iz popularne serije 'Euforija', u kojoj i glumi, našle su se na toj listi, od čega je jedna na samom vrhu ljestvice (pjesma 'Elliot's Song' nalazi se na prvom mjestu, a singl 'I'm Tired' jedno je mjesto ispod Srpkinje). Konstraktina pjesma na šestom mjestu liste.

Konstrakta Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL