POČINJE NOVI ŽIVOT

Nema više luksuza ni privatnih aviona: Harry u Kanadu stigao redovnim letom iz Londona, a Meghan ne skida osmijeh s lica

21.01.2020 u 10:50

Bionic
Reading

Da je očito ostvarila sve što je zacrtala moglo se vidjeti na licu Meghan Markle, koju su paparazzi snimili nedaleko od njihova novog doma u Vancouveru kako u pratnji dvojice tjelohranitelja, nasmijana šeće šumom, noseći u nosiljci malenog Archieja i vodeći na uzici dva psa. U to vrijeme Harry se već spremao za svoj let prema Kanadi, a na aerodromu je snimljen u kasnim noćnim satima

Nakon što je odradio svoj posljednji službeni angažman u Londonu, princ Harry požurio je prema aerodromu i u pratnji članova osiguranja, noseći tek jednu torbu preko ramena, izašao iz aviona u Kanadi i krenuo u novi život. Nakon 10 dana razdvojenosti, sinoć je ponovno bio u zagrljaju najdražih - supruge Meghan Markle i osmomjesečnog sina Archieja, zbog kojih je i napravio potez koji je šokirao kraljevsku obitelj, ali i širu javnost.

Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zanimljivo je da je ovoga puta Harry za Kanadu krenuo redovitim letom British Airwaysa iz Londona za Vancouver, koji je poletio sa Heathrowa u 17:30, da bi se potom na aerodromu Vancouver International ukrcao na manji avion WestJeta, koji ga je potom prevezao do aerodroma Victoria. Zanimljivo je kako su službenici na aerodromu zatvorili jedan dio netom prije slijetanja njegovog aviona, kako bi bez puno pompe ušao u privatni automobil i krenuo put svog novog doma.

Na letu British Airwaysa snimili su ga ostali putnici, otkrivši tako da je, baš poput svih ostalih, i on sjedio u ekonomskoj klasi, vjerojatno 'opečen' nakon što je s Meghan još ljetos koristio iznajmljivao avione na račun poreznih obveznika za privatna putovanja.

I dok se on spremao za putovanje, njegova supruga Meghan Markle snimljena je u šetnji parkom Horth Hill Regional, nedaleko od njihove vile na otoku Vancouveru, gdje žive još od Dana zahvalnosti prošle godine. Meghan nije nikada djelovala sretnije, jer je očito postigla svoj cilj.

Sportski odjevena, s kapom na glavi ispod koje je provirivala pletenica, Meghan nije mogla skinuti osmijeh s lica, dok je na njezinim grudima, u nosiljci, mirno spavao maleni Archie, dok su je u šetnju vukla na uzicama privezana dva psa. Samo nekoliko koraka od nje, ozbiljnih su lica koračala dvojica tjelohranitelja, za koje se još uvijek ne zna hoće li ih plaćati britanski ili kanadski porezni obveznici.

Podsjetimo, samo nekoliko dana nakon što je s kraljicom Elizabetom II, princom Charlesom i princom Williamom postigao dogovor o napuštanju kraljevskih dužnosti i odlaska u nov, 'financijski neovisan život', princ Harry otputovao je u Kanadu kako bi se pridružio Meghan i sinu, koji su ga tamo čekali još od 10. siječnja.

Iz Buckinghamske palače, a u ime kraljice, u subotu su poručili kako Harry i Meghan više nisu 'zaposlenici' britanske monarhije, ostaju bez kraljevskih titula, a uz sve to sami će financirati budući život. Trenutno je njihov dom u Kanadi, gdje su krajem prošle godine proveli šest tjedana, a upravo je posjet kanadskom veleposlanstvu u Londonu bio njihov prvi službeni angažman u ovoj godini kako bi im zahvalili na 'nevjerojatnom' gostoprimstvu. Nakon toga šokirali su javnost objavom da napuštaju sve.