ZGODNA GLUMICA

Nema joj ravne: Zrinka Cvitešić zabljesnula u glamuroznom rock izdanju na crvenom tepihu

05.07.2018 u 10:27

Bionic
Reading

Naša glumica trenutno boravi u Češkoj gdje je jedna od članica žirija na slavnom filmskom festivalu u Karlovy Varyma. Za jedan od svojih pojavljivanja tamo, pojavila se u glamuroznom izdanju dostojnog najizbriljivijeg crvenog tepiha. Zrinka Cvitešić odjenula je kreaciju prijateljice Matije Vujice koju je iskombinirala na svoj način

Za treći dan žiriranja na 53. izdanja Međunarodnog filmskog festivala Karlovy Vary glumica prošetala je crvenim tepihom u haljini iz zadnje, nedavno predstavljene kolekcije 'Kingdom For The King' Matije Vujice čijim je kreacijama godinama vjerna.

'Sviđa mi se kako je Zrinka isfurala ovaj outfit, niske tenisice na haljinu od tila i čipkastog korzeta uz kožnu jaknu i Valentino torbicu. Baš je imala rocky gard: 'Idem žirirati ovako'', rekla je za tportal Matija Vujica. Još nekoliko njezinih kreacija Zrinka će prošetati do kraja tog festivala.

Trenutno najuspješnija glumica s inozemnom karijerom više puta je isticala da jako voli modu.

'Divim se dizajnerima i na neki me način i oni svojim radom inspiriraju da budem bolja i da razvijam svoju maštu i kreativnost. No niti mogu niti želim biti robom mode. Odijevam se onako kako se osjećam u trenutku ili danu. I zapravo me rastuži kad vidim na ulici male klonove neke ideje iz nekog časopisa. Djevojčice koje izgledaju gotovo isto i šeću gradom bez svog ja, bilo na sebi, bilo u sebi', ranije je izjavila.

  • +7
Zrinka Cvitešić Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld