Rina je na Tantalovim mukama. Osim što smrdi, kao i većina joj sustanara, ona se nosi s još jednim, mnogo većim problemom. Ivan M. joj je uskratio svoje usluge, pa je Blondi pomalo tužna.

I sama je izjavila da je on njezin broj i da je može zadovoljiti u potpunosti. Uz njega u krevetu maštala je o njihovu vjenčanju na pješčanim obalama Oceanije, o bijesnim autima i vili s pogledom na more, ali taj se san preko noći pretvorio u prah i pepeo.

Iako je njihov prekid u javnost izašao u službenoj verziji da se razilaze zbog nepremostivih razlika u godinama i teškim uvjetima u kući - provodili su, naime, previše vremena zajedno - Rina svojim ponašanjem odaje da joj nije lako.

Smirila se, stišala se, a druge dečke zavodi samo iz šale i dosade. Mrkvica je shvatio da mu je njegova bivša poprilično utučena, pa joj ipak priušti dnevnu dozu šlatanja.

Predvečer, skriveni od očiju drugih stanara, njih se dvoje malo grle i poljube kako bi se prisjetili dobrih starih vremena.Pratite live stream Big Brothera na tportalu