ECIJA OJDANIĆ:

'Nelu očekuju iznenađujuće promjene'

14.02.2012 u 06:47

Bionic
Reading

Glumica Ecija Ojdanić trenutno je najpopularnija kao negativka Nela Zlatar u hit seriji 'Larin izbor'

Iako na pitanje kako će Nela završiti u seriji Ecija nije željela previše otkriti, dala je naslutiti velike promjene u seriji.

'Bit će to iznenađenje, moram priznati. Ali bit će sve dobro s Nelom na kraju', kazala je Ecija koja je u intervjuu za Dnevnik.hr u kojem je izjavila da je jedini lik koji bi voljela igrati u u seriji, da nije Nela, Dinko. 'Bila bih Dinko zato što je zanimljivi negativac sa zanimljivom dozom humora. Zato što to Filip tako sjajno radi, onda bi i ja voljela biti tako vješta u toj ulozi', priznala je Ecija.

'Mislim da su uloge negativaca zanimljivije publici, a i glumački su izazovnije. Jako mi se sviđa Nela. Mislim da ona nije tipična negativka, moja interpretacija išla je u smjeru da joj damo tu jednu ljudsku crtu. Ona više napravi glupost i onda se pokaje. Čovjek koji prizna da je pogriješio, samim tim je i draži', objašnjava i dodaje kako bi voljena biti uporna poput Nele.

Otkrila je i da njezin suprug reagira na škakljive scene koje mora snimati polugola. 'Moj suprug je jedna kritična osoba, više primjedbi ima na izvedbu. No, mislim da on to dosta dobro podnosi ili se pravi da to dosta dobro podnosi', kaže Ecija. Priznala je i da obožava svog televizijskog supruga Franu Perišina (Tonči Zlatar), s kojim se odlično slaže.

Osim glume, jako voli plesati. A tajna njezinog izgleda je sreća, pravilna prehrana i redovita tjelovježba, kaže.