slatko iščekivanje

Nekoliko tjedana prije porođaja Blanka Vlašić progovorila o imenu djeteta

02.11.2022 u 14:47

Bionic
Reading

Dok iščekuje dolazak svog prvog djeteta, umirovljena atletičarka svoje fanove redovito obavještava o svom stanju i pokazuje kako napreduje njezina trudnoća. Posljednje tjedne trudnoće Blanka Vlašić provodi u svom rodnom Splitu, a sada je ispričala ponešto o najljepšoj ulozi u kojoj će se naći

Termin za porod se približava, uzbuđenje raste a Blanka Vlašić ne skida osmjeh s lica dok šeće u ljetnom izdanju sa svojom ljubimicom Rozi. Pošlih tjedana su se pojavili razni napisi o navodnim problemima u braku između nje i supruga, belgijskog sportskog novinara Rubena Van Guchta, no naša sportašica objavama na društvenim mrežama demantirala je probleme u braku.

Od početka trudnoće suzdržala se od medijskih istupa no sad je pričala o trudnoći. 'Uloga koja mi je darovana je za cijeli život i zahtijeva svakodnevan rad na sebi kako bih svom djetetu pomogla da odraste i izraste u sretnu i ispunjenu osobu. Ne uzimam je olako ni zdravo za gotovo. Biti roditelj je najzahtjevnija životna uloga, ali vjerujem i najzahvalnija', izjavila je za Story.

Dodala je i kako su ona i suprug već odabrali ime za sina te da će ono biti internacionalno 'koje će se lako izgovarati i u Hrvatskoj i Belgiji'. Za krsno ime je, pak, priznala je, imala potpunu slobodu izbora.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX