SUPRUG JE STIGAO

Nakon napisa o krizi u braku i navodnoj prevari Ruben Van Gucht vratio se trudnoj Blanki Vlašić u Split

26.10.2022 u 09:52

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu Blanka Vlašić objavila je snimku koju je njezin suprug, belgijski novinar Ruben Van Gucht objavio na svom profilu i otkrio da se nalazi u Splitu, a potom je pokazala i kako slaže kinderbet za njihovo prvo zajedničko dijete

Već danima javnost ne prestaje brujiti o navodnim problemima u braku između naše Blanke Vlašić i Rubena Van Guchta, a sve je dodatno potpalila činjenica da belgijski novinar već duže nije boravio u Splitu, kod trudne supruge. Cijelu priču plasirali su belgijski novinari, koji tvrde kako Van Gucht nije vjeran Blanki, kao što, navodno, nije bio vjeran ni svojoj prvoj supruzi.

No, Blanka se, barem za javnost, tim napisima nije niti najmanje zamarala. Ona je fokusirana na trudnoću, kao i na društvene mreže gdje je u posljednje vrijeme, barem poslovno, prilično aktivna.

A sada je novim objavama demantirala probleme u braku. Prvo je prenijela video koji je njezin suprug Ruben Van Gucht objavio na svom Instagram profilu, a na kojem je pokazao kako je u Splitu i kako zahvaljujući današnjim mogućnostima, radi iz kafića na plaži.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

U drugoj objavi vidi se Van Gucht u Blankinom splitskom domu kako slaže kinderbet u koji će uskoro useliti njihovo prvo zajedničko dijete. Do rođenja sina ostalo je još malo, stoga budući roditelji rade ubrzano kako bi pripremili sve za dolazak malenog nasljednika.