broji sitno do poroda

Evo kako je Blanka Vlašić odgovorila na glasine o navodnom suprugovom preljubu

25.10.2022 u 12:40

Bionic
Reading

Jedna od najvećih hrvatskih sportašica svih vremena u zadnjem je razdoblju trudnoće i još malo vremena je dijeli od susreta s njezinim prvim djetetom. Belgijski mediji proteklih su se tjedana raspisali o problemima u njezinom braku sa belgijskim sportskim novinarom Rubenom van Guchtom, a te su se glasine proširile i na naše područje. No slavna Splićanka se ne opterećuje time

Blanka Vlašić uživa u zadnjim danima trudnoće i s velikim uzbuđenjem čeka rođenje sina. Sve je kupila što je potrebno za bebu i u niskom je startu za odlazak u bolnicu. Na temu nedavnih napisa o navodnom preljubu njezinog supruga svima je pokazala pravo stanje u svom braku, a ono očito, nije zabrinjavajuće.

Sudeći prema snimci koju je pokazala, Ruben van Gucht je trenutno uz nju, u Splitu gdje bi trebao dočekti njezin porod. Snimio je video sa splitske plaže na kojem se vidi da radi na terasi kafića, a kojeg je umirovljena sportašica prenijela na svoju Instagram priču.

'Pregledala sam sve što me zanima o porođaju i roditeljstvu. Išla sam i na radionice u 'Klub trudnica Split' pa sam i s drugim trudnicama prolazila sve o trudnoći, porođaju, a kasnije i o dojenju. Zaista me ničega nije strah, smatram da se ni ne bih trebala bojati, pogotovo jer sam se dosta oko svega informirala', otkrila je Blanka nedavno za RTL.hr. Kazala je da se moli da sve prođe dobro i da cilja na prirodan porod.

Bila je aktivna gotovo cijelu trudnoću. Trenirala je i u drugom tromjesečju, no u ovom trećem više nije. Jedino što radi je da sat vremena dnevno šeće sa svojom ljubimicom Rozom. Treninzima će se vratiti nakon poroda, no sve će uvoditi polako.

  • +2
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX