MALI ODMOR OD SVEGA

Nekoliko dana nakon što su dobili sina, Cameron Diaz i Benji Madden snimljeni u izlasku

25.03.2024 u 11:30

Bionic
Reading

Holivudska glumica Cameron Diaz i njezin suprug, glazbenik Benji Madden, uživali su u izlasku s društvom samo nekoliko dana nakon što su u tajnosti, još jednom zahvaljujući surogat majci, dobili sina Cardinala

51-godišnja glumica i 45-godišnji rocker snimljeni su tijekom izlaska u Santa Barbari, samo nekoliko dana nakon što su s javnosti podijelili sretnu vijest da su nakon kćerkice Maddix dobili i sina Cardinala.

Cameron Diaz i Benji Madden bili su samo neki od slavnih faca pozvanih na veliku proslavu 60. rođendana glumca Roba Lowea. Glumica je u ruci držala nekoliko cvjetnih grana i bila je dobro raspoložena dok se sa suprugom približavala restoranu.

Slavni par je u braku od 2015. godine, a lijepa plavuša koja je godinama bila visoko na A-listi najtraženijih glumica u Hollywoodu, prošle je godine objavila kako će se vratiti na posao nakon dugogodišnje stanke zbog obiteljskih razloga.

U ASPENU

Bračna idila Cameron Diaz i Benjija Maddena na snježnim padinama

Pogledaj galeriju

Sada bi svoj povratak mogla još jednom staviti na pauzu budući da je njihova obitelj, uz pomoć surogat majke, postala veća za još jednog člana, malenog dječaka kojeg su nazvali Cardinal Madden.

Vijest o dolasku prinove objavili su sami i to na svojim profilima na društvenim mrežama. 'Nevjerojatan je, a mi smo tako sretni što je ovdje', stajalo je uz crtež koji su objavili.

Poručili su i kako neće objavljivati nikakve fotografije sina zbog zaštite privatnosti i sigurnosti, no poručili su i da je njihov Cardinal 'jako zgodan'.

Osim Cardinala, par ima i kćerkicu Maddix koja je rođena 2019. godine.