RAZDOR MEĐU KOLEGAMA

Nekoć smo ih gledali zaljubljene na malim ekranima, a danas jedva da razgovaraju

11.12.2018 u 17:06

Bionic
Reading

Glumački kolege Ellen Pompeo i Patrick Dempsey više od desetljeća zajedno su igrali u seriji ‘Uvod u Anatomiju’. Prije tri godine njihov se zajednički put razdvojio, a Dempsey napustio set i time rastužio milijune gledatelja. Sukladno tome popularni McDreamy zahladio je odnose i s Ellen

Punih jedanaest godina ovaj smo ljubavni par gledali kroz svakodnevne avanture u fikcijskoj bolnici 'Seattle Grace' u gradu Seattleu. Ellen Pompeo i Patrick Dempsey glumeći doktoricu Meredith Grey i doktora Dereka Shepherda osvojili su status jednog od omiljenih tv parova svih vremena.

Svojom su romansom oduševili gledatelje diljem svijeta, a onda je prije tri godine seksi glumac odlučio napustiti set. Vjerni obožavatelji su se zbunili kada su vidjeli da je Derek poginuo u zrakoplovnoj nesreći i smatrali su da jednostavno nema više smisla pratiti dalje seriju, no ona se i dalje snima i ima visoku gledanost bez obzira na sve.

  • +3
Serija 'Uvod u anatomiju' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sada je o svom odnosu s kolegom koji je navodno izbačen sa seta jer je imao aferu s neimenovanom kolegicom iz ekipe serije, progovorila sama Pompeo.

‘Nismo razgovarali otkako je napustio seriju. Nemam zbog toga nikakvo loše mišljenje o njemu. On je sjajan glumac i zajedno smo stvorili sjajnu tv priču. To je pravi talent. Odradio je odličnih 11 sezona’, rekla je u zadnjem razgovoru s medijima 49-godišnjakinja koju još uvijek pratimo u seriji kao glavnu glumicu.

‘Očigledno je da svaki od glumaca koji nakon toliko godina napusti set treba vrijeme za sebe. Treba se pronaći i to je teško jer si toliko puno davao u svoj lik, a sada ga odjednom nema. Mnogo je tu odricanja tijekom života’, objasnila je u nastavku glumica, a onda dodala kako će bez obzira na trenutno zahlađenje odnosa s nekadašnjim kolegom, uvijek imati posebne osjećaje prema njemu.