ERIC DANE I REBECCA GAYHEART

Nakon 14 godina braka rastaje se zvijezda serije 'Uvod u anatomiju'

17.02.2018 u 11:24

Bionic
Reading

Iako su od 2004. godine, kada su se vjenčali, Eric Dane i Rebecca Gayheart prebrodili mnoga iskušenja i probleme u braku, ovoga puta čini se nisu uspjeli. Nakon 14 godina braka, glumica je u petak 16. veljače podnijela papire za razvod, a kao razlog navodi nepomirljive razlike

Glumica Rebecca Geyheart podnijela je zahtjev za razvod od glumca Erica Danea nakon 14 godina provedenih u braku. U izjavi za magazin People, 45-godišnji glumac i zvijezda serije 'Uvod u anatomiju', rekao je:

'Nakon 14 godina zajedništva donijeli smo odluku da je za našu obitelj najbolje da okončamo naš brak. Nastavit ćemo biti prijatelji, ali i surađivati i međusobno si pomagati u odgoju naših dviju prelijepih kćeri, koje su nam najvažnije na svijetu. Molimo vas da poštujete našu privatnost, osobito u ovim trenucima kada ulazimo u novu fazu života.'

  • +5
Rebecca Gayheart i Eric Dane Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica, koju javnost zna iz filmova 'Paklena škvadra' i 'Vrisak 2', papire za razvod podnijela je u petak 16. veljače u Los Angelesu, a u njima je kao razlog navela nepomirljive razlike.

46-godišnja Rebecca traži zajedničko skrbništvo nad sedmogodišnjom Billie i šestogodišnjom Georgijom, kao i alimentaciju.

Par se vjenčao 2004. godine, a tijekom 14 godina braka prošli su kroz mnogobrojna iskušenja. Tako je 2009. godine u javnost dospio privatni video na kojem je snimka intimnog trenutka Erica Danea, Rebecce Gayheart, ali i još jednom ženom, a dvije godine kasnije glumac je završio na rehabilitaciji zbog ovisnosti o tabletama protiv bolova, koje je počeo koristit zbog sportskih ozljeda.

'Svi mi griješimo. Jedino žalim što sam ovime povrijedio osobu koju volim najviše: Rebeccu', izjavio je glumac svojedobno, koji je nedavno progovorio i o svojoj borbi s depresijom, zbog čega je glumačku karijeru morao ostaviti po strani na neko vrijeme.