MATT LEBLANC

Nekada je bio najveći zavodnik u 'Prijateljima', no sudeći po novim fotografijama tu je titulu ostavio daleko u prošlosti

12.02.2022 u 22:30

Bionic
Reading

Ni godinu dana nakon ponovnog okupljanja 'Prijatelja', jedan od omiljenih likova, popularni Joey (Matt LeBlanc) iznenadio je podjednako paparazze, kao i javnost, nabacanim viškom kilograma, ali i svojom neprepoznatljivošću

Za razliku od većine svojih kolega i prijatelja iz istoimene serije 'Prijatelji', nakon završetka snimanja iste, 54-godišnji Matt LeBlanc nije iskoristio val slave da izgradi još bolju glumačku karijeru. Danas se tek rijetko pojavljuje u javnosti, a posljednji put službeno se pojavio prije gotovo godinu dana na okupljanju popularne ekipe.

Paparazzi su nemalo ostali bez teksta kada su na parkingu jedne trgovine u Los Angelesu u muškarcu s viškom kilograma, odjevenom u crno i sakrivenim iza crne šilterice i sunčanih naočala, prepoznali legendarnog Joeyja, odnosno Matta LeBlanca.

  • +3
Matt LeBlanc Izvor: Profimedia / Autor: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svojim zapuštenim izgledom iznenadio je sve, posebice jer je u kultnim 'Prijateljima' zahvaljujući svom ljepuškastom izgledu i dobro izdefiniranom tijelu bio najveći zavodnik, čijem šarmu, ali i dobro poznatim rečenicama 'How You Doin'?' tek su rijetke odoljele.