SNIMILI GA PAPARAZZI

Ni ponovno okupljanje 'Prijatelja' nije mu pomoglo: Matthew Perry na novim fotografijama ne sliči na sebe

05.10.2021 u 22:51

Bionic
Reading

Nekada je bio zvijezda 'Prijatelja', a u doba najveće slave Matthew Perry je nažalost pokleknuo i utjehu počeo tražiti u raznim opijatima. Paparazzi su ga ovoga puta snimili ispred popularnog restorana Nobu u Malibuu, a na njegovom su licu bile vidljive opekline, za koje se pretpostavlja da su nastale pretjeranim izlaganjem suncu ili solariju

Ne samo da izgleda kao da je zaspao na suncu, nego su posljednje paparazzo fotografije 53-godišnjeg Matthewa Perryja pokazale i nešto nalik opeklinama od pretjeranog izlaganja suncu. Popularni Chandler Bing, čije smo dogodovštine u 'Prijateljima' vjerno pratili, danas niti najmanje ne nalikuje liku koji ga je proslavio.

Odjeven u crnu majicu i hlače, preko koje je prebacio smeđu košulju, Perry je snimljen ispred popularnog restorana Nobu u Malibuu, kako šeta sa cigaretom u ruci.

  • +2
Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, popularni glumac u javnosti se rijetko pojavljuje, a kada ga paparazzi i usnime, uvijek do izražaja dođe njegov izgled, budući da je s godinama počeo izgledati sve lošije, a ne pomaže ni odjeća, kojom izgleda više kao beskućnik negoli kao zvijezda koja je tijekom karijere zaradila milijune.

Matthew Perry je u lipnju ove godine raskinuo zaruke s 22 godine mlađom agenticom za talente Molly Hurwitz. Upravo mu je ona od 2018. bila velika podrška u njegovoj borbi s ovisnošću.