NOSI SE LOUIS VUITTON

Ima li kraja rastrošnosti? Kim Kardashian je za svaku djevojčicu iz obitelji kupila skupocjenu torbicu

09.01.2019 u 13:57

Bionic
Reading

Ove se godine Kim Kardashian doista potrudila oko božićnih partija i poklona za najmlađe članove obitelji. Nakon što je u njezinoj kući održan tulum za pamćenje, na koji su potrošili 8,5 milijuna kuna, Kim Kardashian za sve je najmlađe članice njihovog klana Kardashian-Jenner pripremila i skupocjene poklone - dizajnerske torbice Louis Vuitton

Na svom Instagram Storyju jedna od najpoznatijih reality zvijezda, Kim Kardashian West, sa svojih je 124 milijuna pratitelja podijelila jednu zanimljivost iz privatnog života. 38-godišnjakinja je ovoga puta otkrila što je točno za Božić poklonila svim djevojčicama iz klana Kardashian-Jenner.

Njezine kćeri, 5-godišnja North i 11-mjesečna Chicago, kao i nećakinje Penelope (6), Dream (2), Stormi (11 mjeseci) i True (8 mjeseci), dobile su na dar skupocjene Louis Vuitton Speedy Mini torbice iz kolekcije Takashi Murakami, koje su u prodaju puštene još 2003. godine. Budući da očito nije bilo druge opcije, Kim Kardashian torbice je naručila iz Japana.

Zanimljivo je kako je starleta naručila čak osam torbica, čime se pohvalila na Instagramu, a nakon što je netko od njezinih pratitelja na Twitteru primjetio da su dvije torbice 'viška', Kim se pokušala opravdati riječima kako je jednu ostavila sebi, dok će druga 'viška' ostati za neka buduća vremena.

POGLED KOJI ODUZIMA DAH

Kanye West supruzi darovao stan od 90 milijuna kuna: Evo kako izgleda njegov božićni poklon

Pogledaj galeriju

Obožavateljima nije trebalo dugo da krenu nagađati kako bi ovoga puta u obitelj Kardashian-West mogli stići blizanci, točnije blizankinje, za koje je Kim i namijenila torbice.