PROMJENE NA HRT-U

'Nedjeljom u 2' dobija nastavak: Evo kako se zove nova emisija Aleksandra Stankovića

09.05.2022 u 13:36

Bionic
Reading

Duge 22 godine emitira se popularni politički talk show na HRT-u, a uskoro ‘Nedjeljom u 2’ dobija i svoj nastavak. Urednik i voditelj emisije Aleksandar Stanković otkrio je na društvenim mrežama do kakvih je promjena došlo

Svi koji su navikli u 14 sati nedjeljom zasjesti pred male ekrane i pratiti popularni talk show ‘Nedjeljom u 2’ mogli bi se ovog vikenda iznenaditi. Nakon nedjeljne emisije očekuje ih i novost.

Sve o toj promjeni uz naznaku da će uskoro opiširnije pojasniti kako je došlo do izmjena, voditelj i urednik emisije Aleksandar Stanković obavijestio je putem društvenih mreža.

Na službenoj Facebook stranici ‘Nedjeljom u 2’ osvanula je objava s novim imenom emisije koje je od sada ‘Nedjeljom u 3’.

Pune 22 godine Stanković u studiju ugošćuje neke od najutjecajnijih, najkontroverznijih osoba iz političkog i društvenog života Hrvatske, regije i svijeta. Prolazi kroz goruće društvene teme koje intrigiraju gledateljstvo, te ne štedi svojim izravnim pitanjima niti jednog gosta.

Promjenu su u komentarima objave brzo iskomentirali brojni gledatelji i to u vrlo humorističnom tonu.

Aleksandar Stanković Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

‘Logično, emisija prešla na ljetno računanje vremena. Kad se vrati zimsko računanje vremena, opet će biti Nedjeljom u 2’, ‘Sad se možeš izbit u subotu pošteno pa onda na posao’, ‘A ručak? Ručak je u 3’, neki su od komentara gledatelja, dok su drugi zaključili kako je Stanković naslov i termin emisije uzeo od Ivice Rihtara Pogle, koji vodi glazbenu zagorsku emisiju.

Osim toga mnoge je zabrinulo zašto emisija mijenja ime pa su pisali da im novi mogući termin ne odgovara. Međutim, kako doznaje Jutarnji list, ipak ne dolazi do promjene termina već koncepcije emisije.

Jutarnji list piše da doznaju kako će se emisija nastavit prikazivati u svom starom terminu.

Zašto onda 'Nedjeljom u 3'? Jer će se emisija koncepcijski ponešto izmijeniti i to na način da se postigne veća interakcija s publikom. Što, kako i kada, objasnit će, sutra Stanković.