simpatična objava

Nedavno je rodila treće dijete, a sad Jelena Perčin nasmijava mnoge šaleći se na račun svoje trudnoće

02.12.2020 u 11:45

Bionic
Reading

Glumica i njezin suprug, crnogorski glumac Momčilo Otašević nedavno su postali roditelji još jednog mališana. Razlog za novu dozu sreće pružio im je sinčić, kojeg je Jelena rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Oglasila se prvi put nakon poroda i to duhovitom porukom

Dječačić je na svijet stigao par dana prije termina, a vijest o njegovom rođenju sa svojim prijateljima i pratiteljima podijelila je sretna mama Jelena Perčin na Facebooku. 'Stigao nam je dječak', 'I svijet je opet mlad', napisala je tada. Kolažem fotografija na kojima su naredne godine i fotografije trudničkih trbuha aludirajući na svoje tri trudnoće, nasmijala je mnoge.

Pratitelji su je zafrkavali da 'joj je krenulo', da to 'ne pokazuje Momčilu jer će zapaliti bez traga' i da 'neće imati pauze', a onda je odgovorila u istom tonu - 'do klimakterija'. Kolegica Nataša Janjić joj je poručila da je po pitanju trudnoća - pobjednica.

  • +3
Jelena Perčin Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Da očekuju drugo dijete glumica Jelena Perčin i glumac Momčilo Otašević doznali su u vrijeme pandemije koronavirusa i potresa koji je pogodio Zagreb u ožujku. Jelena iz prvog braka s Kristijanom Babićem ima devetogodišnju kći Lotu. Dječakovo ime otkrio je nedavno tata objavom na društvenoj mreži. 'Jakša sine, reka' ti je đed da do 17.00 moraš bit' u krevetić', duhovito je napisao 30-godišnji glumac pored video snimke na kojoj slaže kolijevku za sinčića.