PRIVLAČI PAŽNJU

Neda Ukraden se opet pokazala u kupaćem kostimu: 'Moj Photoshop je - dragi bog'

17.08.2018 u 13:49

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji napunila je 68. godine, a njezina nepresušna pozitivna energija i osmijeh kojeg ne skida s lica govore da je i dalje duhom mlađa od godina koje su nastupile. Rođendan je proslavila u najboljem društvu - sa svojim unučićima, a onda je fanove počastila fotografijom u dvodijelnom bikiniju

'Šampioni, otvorite šampanjac, nek' boli dušmane! Sretna sam sa svojim godinama, porodicom, publikom! A za izgled photoshop by dragi Bog', poručila je ponosna Neda Ukraden. S ponosom nosi svoje godine kojih se ne srami i često u svojim intervjuima ističe da je zahvalna životu što joj je pružio toliko toga.

Pjevačica je još jednom pokazala je tako kako izgleda na pragu osmog desetljeća, besprijekornog izgleda, a fanovi su je odmah počastili sa raznim čestitkama i komplimentima.

Jučer je pjevačica proslavila 68. rođendan u krugu obitelji. Slavna seksi baka nedavno je promijenila i frizuru, a sudeći po komentarima, kraća kosa ju je još više podmladila.

'Vječita sam djevojčica, ludica koja pitanje godina doživljava kao pitanje kronologije. To je vitalnost, mladolikost duše. I ne može se postići kremama. Imam svoj beauty salon u koji ne stignem otići jednom u dva mjeseca. Nosim uvijek svoj mali pokretni laboratorij jer žena stalno mora biti njegovana i nema što ne koristim - od najjeftinijih do najskupljih proizvoda. Koža mora uvijek biti očišćena preko noći i uvijek je nahranim dobrim serumom. S vremena na vrijeme napravim kemijski piling koji potiče kolagen', izjavila je Neda nedavno za Tportal.

  • +3
Neda Ukraden Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić