RAKITIĆ, KRAMARIĆ, BROZOVIĆ...

Ne zna se koja je ljepša: Ovo su zgodne sestre naših nogometaša

05.07.2018 u 06:48

Bionic
Reading

Otkad je počelo Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, osim uspjeha naših reprezentativaca, pažnju privlače njihove partnerice. No neki od naših nogometaša mogu se pohvaliti time da imaju i jako zgodne sestre

Hrvatski nogometni reprezentativac iz Bilica Duje Ćaleta-Car najmlađe je dijete u obitelji Damira i Nevenke Ćaleta-Car. Ima starijeg, 28-godišnjeg brata Juru, zbog kojega je Duje i počeo trenirati nogomet, ali i 24-godišnju sestru Anu Pezić.

Ona gleda sve njegove utakmice, kako je izjavila, ponekad čak i u pedikerskom salonu te na radnom mjestu. 'Duje nije bio siguran hoće li ići u Rusiju. Bio je spreman na oba scenarija. Zato nam je svima laknulo kad smo ga vidjeli na terenu protiv Neymara', rekla je nedavno za Slobodnu Dalmaciju. Jako je povezana s bratom, s kojim je uz svog supruga Ivana Pezića i Dujinu djevojku Adrianu Đurđević dočekala Novu godinu, a Duje je jako vezan i za sestrinog sina Roka.

Sve najbolje ❤️❤️❤️

A post shared by Ivan Pezić (@peza12) on

#what_a_day #havetoseetobelieve #towerbridge 😍🇬🇧

A post shared by Ivan Pezić (@peza12) on

A post shared by Ana Pezic (@anaacar_94) on

💗🐥🐤

A post shared by Ana Pezic (@anaacar_94) on

#brotherhood ❤💙

A post shared by Ana Pezic (@anaacar_94) on

Osim što je Ivan Rakitić velika nogometna zvijezda, u klub slavnih ušla je i njegova osam godina mlađa sestra Nikol. Plavokosa ljepotica prava je zvijezda na društvenim mrežama, gdje je prati čak 49 tisuća sljedbenika. Rakitić svoju sestru naziva mazom obitelji, a osim nje ima četiri godine starijeg brata Dejana, trenera kluba NK Pajde iz Möhlina, švicarskog gradića u kojem živi nogometaševa obitelj.

Lijepa plavokosa nogometaševa sestra često stavlja fotografije kojima mami muške uzdahe, no ona je u sretnoj vezi s Bojanom Lukićem.

D I O S A @nikolrakitic ❤👑 #ivanrakitic #nikolrakitic

A post shared by 1899 🔵🔴 (@queenswags_) on

Best brother and sister forever #ivanrakitic#nikolrakitic #brother#sister❤❤👑👑

A post shared by Ivan Rakitic (@ivan.rakitic.7) on

Na uspjesima jednog člana obitelji često mogu profitirati i ostali, a dobar primjer za to su Interov nogometaš Marcelo Brozović i njegova sestra Ema. Otkad je on zaigrao za milanski Inter, plavokosa ljepotica postala je pravi hit u gradu, a svako njeno pojavljivanje na San Siru izaziva pažnju.

Na društvenim mrežama već je prati preko 20 tisuća ljudi, a redovito provocira izazovnim fotografijama. Ema je, što se vidi po objavama na Instagramu, velika bratova podrška i često ga prati na utakmicama. Djevojka iz Velike Gorice mobitelom sve češće dokumentira i svoje treninge, putovanja, pripreme za izlazak te vrijeme provedeno na bazenu. Ema vodi kafić koji je u siječnju otvorila obitelj Brozović u Velikoj Gorici, a u vezi je s Vukom Lazićem.

HRVATSKA🇭🇷❤️ #brozovic#11#epicbrozo

A post shared by Ema Brozović (@brozovic.ema) on

A post shared by Ema Brozović (@brozovic.ema) on

Makeup by @bozicd7 😛😍✌🏼

A post shared by Ema Brozović (@brozovic.ema) on

Mateo Kovačić ima dvije zgodne sestre. Jelenu je dobio 1996., a 2001. rodila mu se mlađa sestra Katarina. Obje čuva daleko od očiju javnosti iako je nedavno objavio fotografiju s Katarinom. Obiteljski izlazak rezervirali su za koncert planetarno popularnih 2Cellosa, kojima je Realov igrač poklonio dres.

Happy Birthday to us 😀❤️ 🥂🎉#sekamoja

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Brother & Sister ❤ #mateo #kovacic #mateokovacic #jelena #jelenakovacic

A post shared by Football Photos and News⚽❤ (@_football_forever_001) on

Diora je jedna od dvije sestre našeg 'kapetana' Luke Modrića. Studentica je menadžmenta u turizmu i ugostiteljstvu u Rijeci. Često sa sestrom Jasminom, koja s obitelji živi u Zadru, točnije u četvrti Voštarnica, bodri Modrića na tribinama.

Hrvatski reprezentativac i igrač njemačkog Hoffenheima Andrej Kramarić ima četiri godine stariju sestru Ines. Lijepa brineta, studentica psihologije Ines Kramarić često odlazi u posjet bratu, za kojeg je jako vezana. Kramarić svoje utakmice posvećuje obitelji, a kad god ima slobodno, jedva ih čeka posjetiti u Hrvatskoj.

💕

A post shared by Ines Kramaric (@ineskramaric) on

#blueeyes 👀 😉 #photography #photo #havingfun #justme

A post shared by Ines Kramaric (@ineskramaric) on

👄💄🎀 #fotoshooting #photooftheday #photo #photography

A post shared by Ines Kramaric (@ineskramaric) on

Samo osmorica naših nogometaša nisu bila te sreće da ih u životu prati sestrinska ljubav i njihova podrška. Ivan Perišić ima sestru Anitu, s kojom je proveo teško djetinjstvo. Sa 16 godina otišao je u Francusku, ali sa sestrom ima blizak odnos. Uz Tina Jedvaja je pak sestra Matea, koja je s njegovom djevojkom Dinom Dragijom proputovala Europu.

Marko Pjaca ima starije sestre Ivu i Martinu, a Josip Pivarić starije sestre Anu i Marinu. Ante Rebić također ima dvije sestre - stariju Mariju i mlađu Katarinu. Filip Bradarić ima osam godina stariju sestru Tinu, dok Miki Badelj ima sestru Anu.