FASHION GURU

Bivše i sadašnje žene naših nogometaša potrudile su se i modno pokazati što mogu

  • 17.04.2018 u 11:54

  • Bionic
    Reading

    Na spektakularnom koncertu Tonija Cetinskog, koji je povodom drugog rođendana Magente 1 održao na zagrebačkom glavnom trgu, među 40.000 okupljenih našle su se i nekadašnje manekenke, sadašnje i bivše supruge naših poznatih nogometaša. Ljupka Gojić Mikić, Iva Radić, Dina Bosnar i Marija Bišćan pokazale su modno znanje, odabravši prikladne, ali jako trendi stajlinge kojima naš dežurni modni kritičar Fashion Guru ovoga puta nije pronašao nijednu zamjerku

    Kako su se samo skupile sve bivše i sadašnje žene nogometaša... Odlučile su se zabaviti na Tonijevom koncertu na glavnom zagrebačkom trgu povodom rođendana Magente 1 te su poskakivale na već poznate taktove Tonijevih stihova. No potrudile su se i modno pokazati što mogu.

    Naravno, Iva je odlučila pokazati noge, dok su ostale ipak mislile da će možda biti prohladno pa su se odlučile za dulje suknje ili hlače.

    • +50
    Koncert Tonija Cetinskog u povodu drugog rođendana Magente 1 Izvor: Pixsell / Autor: Filip Kos/PIXSELL

    Ljupkin stajling, duga maslinasta suknja i karirani sako, neodoljivo podsjeća na nešto što se viđa u popularnom odmaralištu američke kreme New Hampshireu dok su Dina i Marija ipak odlučile biti jednostavno elegantne u tamnim bojama.

    A zajedničko im je to da sve imaju plesne cipelice niskih potpetica za što bolji rad nogica.

    • +21
    Drugi rođendan Magente 1 uz Tonija Cetinskog Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.