BLIŽE IM SE PORODI

Ne zna se koja je ljepša: Doris broji zadnje trudničke dane, a Nives stalno pokazuje trbuh

13.06.2018 u 18:11

Bionic
Reading

Društvene mreže mogu ponekad zasititi, ali prizor lijepe trudnice ili djece, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Jednostavno izmame osmijeh i uljepšaju dan. Lijepe voditeljice Doris Pinčić Rogoznica i Nives Ivanišević svoje trudničke dane krate svaka na svoj način, ali ne propuštaju svoju sreću i slatko iščekivanje podijeliti sa svojim pratiteljima

U životu prilično je dinamično ovih dana - pripreme za novog člana obitelji su u punom tijeku. Doris Pinčić Rogoznica broji svoje posljednje dane, možda i sate do poroda svog drugog djeteta. Nosi djevojčicu, za koju je najavila da će je nazvati Gita.

'39. tjedan strpljivo čekamo, zeznuti su ti zadnji dani, ali moramo imati povjerenje u naše mališane da oni znaju kad ce doći i kad im je dosta', napisala je voditeljica i glumica u komentaru pored danas objavljene fotografija na kojoj je snimljena u prirodi, a na kojima - blista.

  • +33
Doris Pinčić Rogoznica Izvor: Promo fotografije / Autor: Josip Čekada

Iako je na početku skrivala trudnoću, u posljednje vrijeme Nives Ivanišević sve se češće hvali trbuščićem. 'Treba malo odmoriti', poručila je u opisu fotografije na kojoj leži na kauču u pripijenoj bijeloj majici i trapericama.

Treba malo odmorit😍 #coffebreak with @dora_srdar 💗🍦

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

  • +4
Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Početkom travnja Doris i Nives su se zajedno fotografirale, a tom fotografijom su bila potvrđena šuškanja, koja su krenula od početka ožujka, a kada su se pojavile prve informacije da novopečeni supružnici, Nives i Goran Ivanišević, očekuju prinovu.