VESELA i NEUMORNA

Nema odmora ni uoči poroda: Doris Pinčić Rogoznica pokazala kako krati zadnje trudničke dane

08.06.2018 u 21:54

Bionic
Reading

Televizijska i radijska voditeljica i glumica blaženo stanje očito odlično podnosi. Kako je najavila ranije, radit će dok se bude mogla otkotrljati do radija jer joj je doktor rekao da nema razloga da je u horizontali. Doris Pinčić Rogoznica nikako ne miruje, a simpatičnom video snimkom pokazala je kako krati dane do poroda svog drugog djeteta, djevojčice koju će nazvati Gita

'Yep, ovako 'brzo' prolaze zadnji dani trudnoće', pokazala je vječno dobro raspoložena Doris Pinčić Rogoznica video snimkom koju je objavila na Instagramu a na kojoj veselo pleše i skače. U pola sata od objave video je 'lajkalo' preko 15 tisuća pratitelja. Radijska i televizijska voditeljica i glumica s nestrpljenjem čeka rođenje drugog djeteta, kćerkice kojoj se posebno veseli njezin 4-godišnji sin Donat i suprug Boris Rogoznica.

Lijepa Zadranka nekoliko tjedana prije poroda ipak se odlučila posvetiti majčinstvu i otišla na porodiljni dopust. U eteru jutarnje emisije Narodnog radija, nedavno se oprostila od slušatelja i kolega na radiju. Porodiljni dopust koristit će idućih pola godine. Veliki tv projekti, kao i radijsko vođenje trenutno su iza nje, no Doris je još itekako aktivna sa svojim videoblogom 'Kuhinja babe Eve'.

  • +33
Doris Pinčić Rogoznica Izvor: Promo fotografije / Autor: Josip Čekada