SLUŽBENO JE!

Fotografijom potvrdila glasine: Nives Ivanišević napokon pokazala trudnički trbuščić

06.04.2018 u 13:10

Bionic
Reading

Od početka ožujka šuška se kako će Goran Ivanišević, nakon dvoje djece iz prvog braka, dobiti još jednu prinovu, ovoga puta sa suprugom, radijskom voditeljicom Nives Ivanišević. Sada je napokon stigla i službena potvrda i to od Narodnog radija, gdje je trudna Nives i zaposlena

'Evo ako nekoga zanima gdje su Malena i Klepetan svili svoje gnijezdo.. Pa iznad naše redakcije očito.' Napisala je to na svom Instagram profilu glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica uz fotografiju na kojoj pozira sa svojom kolegicom s Narodnog radija - Nives Ivanišević.

Ovom fotografijom napokon su potvrđena i šuškanja, koja idu sve od početka ožujka, kada su se pojavile prve informacije da novopečeni supružnici, Nives i Goran Ivanišević, očekuju prinovu.

Istu fotografiju objavio je i na svom Instagram profilu i sam Narodni radio, a uz nju stoji: 'Jedna malo prije, a druga kasnijeee.'

  • +3
Nives Čanović i Goran Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Nives Ivanišević i Doris Pinčić Rogoznica prinove će dobiti u razmaku od nekoliko mjeseci, a osim prijateljstva, veže ih i poslovna suradnja, budući da su, osim na Narodnom radiju, zajedno radile i na showu 'Zvjezdice'.