IZLAZE VEĆ NEKO VRIJEME

Ne smeta im razlika od 27 godina: Čini se da su Brad Pitt i Emily Ratajkowski novi holivudski par

27.09.2022 u 10:20

Bionic
Reading

Holivudski glumac nakon razlaza s Angelinom Jolie više puta je bio povezivan s mnogim damama, a on i supermodel, influencerica i aktivistica za ženska prava izašli su nekoliko puta

Izvor za People kaže da slavni glumac i manekenka 'provode puno vremena zajedno'. Međutim dodaju da njihovi 'prijatelji nisu sigurni je li to ozbiljno', ali da 'ne izgleda da Brad Pitt i Emily Ratajkowski službeno izlaze'. Viđeni su već više puta skupa u Parizu i New Yorku, a još nisu komentirali svoju vezu, no samo je pitanje vremena kada će se izjasniti o tome.

Ranije ovog mjeseca Ratajkowski je podnijela zahtjev za razvod od filmskog producenta Sebastiana Bear-McClarda nakon četiri godine braka jer se saznalo da ju je varao. U srpnju se doznalo za njihov prekid. 'To je bila njezina odluka. Ona je sada dobro. Snažna je i fokusirana na svog sina. Voli biti mama', rekao je izvor za People u to vrijeme.

  • +5
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: ZapatA/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Par se vjenčao u veljači 2018. godine, samo dva tjedna nakon što su objavili da su u vezi, a imaju jednogodišnjeg sina Sylvestera. Manekenka se za Sebastiana udala tri mjeseca nakon što je prekinula dugogodišnju vezu s glazbenim producentom Jeffom Magidom.

Kad je riječ o Pittu, izvor blizak zvijezdi ranije je za People rekao da on 'živi svoj najbolji život' unatoč pravnim sporovima s bivšom Angelinom Jolie. 'Brad večera sa svojom djecom kad su svi u L.A.-u. Budući da su djeca sada starija, imaju svoj život i prijatelje, no on još uvijek ima prilično dobar odnos s njima', rekao je izvor u srpnju.

Angelina Jolie i Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia