NEOČEKIVANO iskustvo

Svjetsku slavu stekla je zbog spota za pjesmu 'Blurred Lines', a Emily Ratajkowski sada je otkrila njegovu mračnu stranu

03.10.2021 u 11:26

Bionic
Reading

Iako joj je pojavljivanje u spotu za pjesmu 'Blurred lines' pjevača Robina Thickea osiguralo planetarnu slavu i niz poslovnih angažmana, Emily Ratajkowski na njegovom setu nije imala lijepo iskustvo, a o kojemu je iskreno progovorila u vlastitoj knjizi naslova 'My Body'

Kada je godine 2013. spot za pjesmu 'Blurred Lines' ugledao svjetlo dana, danas 30- godišnja Ratajkowski preko noći postala je svjetska senzacija, a u svojoj novoj knjizi 'My Body' iznijela je niz tvrdnji vezanih na nastanak spota koji ju je proslavio.

Prema njezinim riječima, glazbenik Robin Thicke tijekom snimanja spota dodirivao ju je po golim grudima.

Robin Thicke - Blurred Lines ft. T.I., Pharrell (Official Music Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Robin Thicke

'Odjednom, iznenada, osjetila sam hladne ruke stranca na mojim golim grudima. On je stajao iza mene. Odmah sam se odmaknula, a zatim sam ga pogledala u čudu', napisala je Emily u knjizi koja će ovoga studenog ugledati svjetlo dana.

Kako nadalje otkriva, pjevač se tijekom snimanja spota napio i počeo grubo ponašati zbog čega ga je redateljica videospota, Diana Martel, upitala je li dobro.

Zbog iskustva na snimanju spota za pjesmu 'Blurred Lines', Emily se osjećala poniženom te je nakon incidenta izbjegavala kontakt očima s danas 44- godišnjim glazbenikom.

Tvrdnje koje je Emily iznijela na račun Thickea potvrdila je i sama redateljica spota rekavši kako se kasnije odlučio ispričati za svoj postupak.

  • +30
Emily Ratajkowski Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Na loš glas pjesma 'Blurred Lines' došla je i zahvaljujući tužbi obitelji pjevača Marvina Gayea koja je tvrdila da je pjesma Robina Thickea plagijat Gayeva hita 'Got To Give It Up' iz 1977. godine. Sud je u ovom slučaju stao na stranu obitelji preminulog pjevača, a Robin Thicke i slavni Pharrell Williams morali su joj platiti odštetu u iznosu od 7,3 milijuna dolara.