NATALI DIZDAR

'Ne osjećam natjecateljski duh, ali želim u finale'

19.03.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Nakon što je u prošloj sezoni showa zajedno s Draženom Čučekom oduševila gledatelje i žiri, Natali Dizdar vratila se i u četvrtu sezonu s novim partnerom, Viktorom Dragom. O aktualnom showu, žiriju, konkurenciji, Viktoru, tremi, ali i njezinom uspjehu, novom albumu i još koječemu, Natali je pričala u videointervjuu za tportal.hr

Godine 2003. godine Natali Dizdar je zabljesnula u 'Story Super Nova Talent Showu'. Iako nije pobijedila, ostvarila je zavidnu pjevačku karijeru. Iza sebe danas ima dva studijska albuma, čak 11 nominacija za diskografsku nagradu Porin, nemali broj hitova i status jedne od najboljih domaćih pjevačica. Upravo zahvaljujući svom prekrasnom glasu, Natali je prošle godine pozvana da sudjeluje u showu 'Zvijezde pjevaju' gdje je s glumcem Draženom Čučekom uspjela doći do pobjede oduševivši i gledatelje, ali i strogi žiri.

U razgovoru za tportal, Natali je ispričala kako joj je surađivati s ovogodišnjim 'učenikom' Viktorom Dragom, čega se pribojava, što misli o žiriju, čemu se nada te najavila svoj novi singl, novi spot, a popričali smo i o diplomskom koji privodi kraju te planovima nakon što postane socijalna pedagoginja.