KRATI VRIJEME

Ne odustaje od treninga: Neki igraju tenis, neki vježbaju u dvoje, a Mirjana Karanović u karanteni - trči po stanu

03.04.2020 u 20:03

Bionic
Reading

Slavna glumica posvećena je tjelovježbi do te mjere da ne posustaje ni u izolaciji. U svom domu snimila je kratke videozapise koji bi mogli potaknuti neke da i oni tako vježbaju unutar svoja četiri zida

Premda je svijet ispunjen strahom i nesigurnošću, nešto što pomaže da se pobijede negativne emocije jesu treninzi i naizgled normalna rutina. Nismo u mogućnosti izlaziti iz svojih domova no to ne treba spriječiti da se radi na sebi i 'oznoji' u okrilju svoga doma. Time se vodi i Mirjana Karanović.

Omiljena glumica regije podijelila je video snimke iz svog stana u kojem trči i radi vježbe u mini topu i uskim tajicama te još jednom pokazala figuru na kojoj bi joj i te kako pozavidjele mnogo mlađe kolegice. Zanimljivo je i da je prvi put pokazala detalje iz svog doma, odnosno svoj životni prostor.

'Već trideset godina ne jedem meso, petnaest godina ne pušim i ne pijem. Vježbam tri puta tjedno, puno se krećem. Osim toga, i sada, u ovim godinama, otkrivam neke nove stvari kojima bih se mogla baviti. Ne zapuštam mozak', izjavila je ranije proslavljena srpska glumica za tportal.

View this post on Instagram

Dobro jutro! #goodmorning #nomakeup

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic) on

Pravilno pranje ruku