FIT TRUDNICA

Fani Stipković ne odriče se treninga ni u odmakloj trudnoći

04.09.2023 u 09:42

Bionic
Reading

Voditeljica i novinarka i njezin zaručnik, legendarni nogometaš i kapetan zlatne generacije Real Madrida, Fernando Hierro očekuju sina. Lijepa Korčulanka je nabacila novi selfi iz teretane

Fani Stipković ni u trudnoći ne odustaje od svog režima. Itekako brine o svom zdravlju i izgledu te s pozamašnim trbuščićem posjećuje teretanu.

Komplet ružičastih tajica i topića odlično pristaje horoskopskoj Lavici koja je za odlazak u teretanu uvijek motivirana, a svojim treninzima potiče i mnoge pratiteljice. 'Nisam očekivala da će ljude motivirati moje videosnimke i da će mi toliko pisati. Raduje me da mogu nešto što je meni promijenilo život prenijeti i na druge', rekla je ranije za Story. Inače, vježba otkako zna za sebe, čak je i na intervjue u inozemstvu uvijek sa sobom nosila rekvizite za vježbanje.

Fani je ovog ljeta u obiteljskoj kući odmarala na rodnoj Korčuli. Tada je sve oduševila fotografijama u kupaćem kostimu uz komentar da je u dvadesetom tjednu trudnoće, te kako jedva čeka prvi put vidjeti svoje prvo dijete.

  • +3
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL