javila se iz meksika

Fani Stipković uputila dirljivu poruku zaručniku i pokazala novo trudničko izdanje

22.08.2023 u 12:41

Bionic
Reading

Domaća sportska novinarka je proslavila 41. rođendan i ulazak u sedmi mjesec trudnoće, a svoje prvo dijete čeka sa legendarnim španjolskim nogometašem, kapetanom zlatne generacije Real Madrida, Fernandom Hierrom

Fani Stipković objavila je fotografije s raskošnog slavlja svog velikog dana upriličenog u Guadalajari, a posebno zahvalila zaručniku Fernandu Hierru.

'Hvala svima na predivnim čestitkama i na puno ljubavi koju sam primila za rođendan. Osjećam se izuzetno sretnom i zahvalnom na svemu. A posebno hvala tebi Fernando Hierro što uvijek radiš sve da me napraviš najsretnijom ženom na svijetu', poručila je zaljubljena Korčulanka. Pozirala je u crvenoj haljini koja je savršeno istaknula njezin poveći trudnički trbuh.

Još nije poznato hoće li Fani bebu (koja bi se treala roditi u listipadu) na svijet donijeti u Meksiku, gdje par živi, ili možda u Španjolskoj, domovini njezinog supruga, a moglo bi se to dogoditi i u Hrvatskoj, gdje se sportska novinarka ovog ljeta u obiteljskoj kući odmarala na rodnoj Korčuli.

  • +16
Fani Stipković na Korčuli Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL