engleski džentlmen

Ne može biti ponosnija: Claudia Schiffer pokazala sina na njegov 21. rođendan

31.01.2024 u 15:16

Bionic
Reading

Sin jednog od najvećih modela svoje ere i ikone 90-ih, prije nekoliko dana pojavio se na crvenom tepihu na premijeri filma 'Argylle'. Sada je puhnuo u 21. svjećicu na svojoj torti, a sretna mama virtualno je proslavila njegov veliki dan uz više aktualnih fotografija svog mezimca

Premda Claudia Schiffer svoj obiteljski život voli držati privatnim, posebno kada je riječ o djeci, ponosna majka zna napisati dirljive objave o njima na društvenim mrežama. Jedan od takvih je njezina zadnja objava.

'Moj sin Caspar danas ima 21 godinu! On je najslađi, najbrižniji, nestašan, pametan, duhovit, lijepo odgojen i sportski tip', napisala je i nastavla:

'Pobjeđuje nas u tenisu, kroketu, trikemonu, šahu, stolnom tenisu, skijanju, biljaru i tako dalje... Ti imaš sve: savršeni engleski džentlmen. Mama i tata su ponosni na tebe. Volim te', poručila je njemački glumica i supermodel koja je u devedesetima bila jedna od najuspješnijih žena u svojoj branši. Podsjetimo, ona i njezin suprug, redatelj Matthew Vaughn, uz Caspara imaju kćeri Clementine i Cosimu.

OBITELJ JE NAJVAŽNIJA

Godine su za nju samo broj: Claudia Schiffer uživa u šetnji s kćerkama

Pogledaj galeriju