KOD NAS DOMA

Ne može bez televizije: Jelena Ćulibrk Pajić dobila novi angažman na HRT-u

13.02.2024 u 11:39

Bionic
Reading

Kao novo pojačanje jedne od najgledanijih emisija HRT-a, 'Kod nas doma', stiglo je dobro nam poznato lice - Jelena Ćulibrk Pajić, koja je nakon kraćeg izbivanja s malih ekrana, ponovno stigla pred televizijske gledatelje

Dugogodišnja radijska i televizijska novinarka Jelena Ćulibrk Pajić novo je voditeljsko pojačanje zabavno-mozaične emisije 'Kod nas doma'.

Nakon mnogih TV angažmana, među kojima su bili 'Dobro jutro, Hrvatska' i 'Bingo show', dobro poznato lice ne krije oduševljenje što će se pridružiti ekipi emisije 'Kod nas doma', a njezin će dolazak zasigurno unijeti svježinu i novu energiju u već provjereni sadržaj popularn emisije.

'Drago mi je da se Jelena pridružila našem timu. Izvrsna je novinarka i voditeljica, dobro pripremljena i ugodna u razgovoru s gostima, tako da eć sigurno doprinijeti kvaliteti i gledanosti emisije', rekla je urednica projekta Elizabeta Biočina.

Jelena Pajić Ćulibrk Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT

'Moderna emisija, zanimljivi gosti, odlične teme, aktualna društvena zbivanja - sve je to emisija 'Kod nas doma'. Poziv da im se pridružim mi je kompliment - odlični urednici, novinari, Barbara i Iva. Hvala im svima na lijepoj dobrodošlici! Veseli me rad na novoj emisiji, novi ljudi koje ću upoznati, novo iskustvo koje ću steći', poručila je Jelena Pajić Ćulibrk.

Podsjetimo, karijeru je započela na HRT-u, gdje je provela 13 godina radeći u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska',kao i na Radio Sljemenu gdje je vodila emisiju 'Život na točkice' i emisiju o filmu 'Tvornica snova', a vodila je i 'TV Bingo'.

Nakon toga prihvatila je poziv s RTL-a, gdje je vodila 'RTL Danas', a pokrenula je i 'Projekt Zeleno', da bi se prije gotovo godinu dana ponovno vratila na HRT, točnije na Hrvatski radio.