DOBITNA KOMBINACIJA

Vratila se nakon pet godina: Otkriveno što će na HRT-u raditi Jelena Pajić

09.05.2023 u 11:10

Bionic
Reading

Dugogodišnja radijska i televizijska novinarka Jelena Ćulibrk Pajić, novo je voditeljsko pojačanje u eteru Drugog programa Hrvatskog radija. Nakon mnogih televizijskih angažmana, Jelena ne skriva oduševljenje svojom odlukom da se vrati tamo gdje je sve počelo – na radio

'Ne bih voljela da zvuči kao kliše, ali stvarno volim radio. Neovisno o tome radila ja na nekom radiju ili ne, radio mi je uvijek odličan suputnik – medij koji te prati dok si u pokretu, vožnji, dok radiš nešto po doma, dok uživaš negdje na godišnjem… Radio je odlična kombinacija glazbe, informacija, zanimljivosti i ugodnog društva – za mene dobitna kombinacija', otkrila je Jelena Pajić koja se nakon pet godina vratila s RTL-a ponovno na HRT.

Njezin dolazak, govore nam s HRT-a, unijeti će svježinu i novu energiju u već provjereno kvalitetan zabavni sadržaj Drugog programa Hrvatskog radija.

Jelena Ćulibrk Pajić svoje je dugogodišnje novinarsko iskustvo gradila kroz mnogobrojne zanimljive priče, reportaže i intervjue, za koje se nada pronaći mjesta u, kako kaže, 'svom dijelu etera'.

Jelena Pajić Ćulibrk Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT

'Jako me veseli povratak na radio, posebno na Hrvatski radio gdje je cijeli niz dragih ljudi, kolega s kojima sam već jako puno radila. Uspomena je cijela hrpa – kako poslovnih, tako i privatnih i jako me veseli što ću s tom ekipom stvarati neke nove. Što se pristupa poslu tiče, nisam sigurna je li se išta promijenilo. Oduvijek sam bila štreberski tip tako da se za sve volim pripremiti najbolje što mogu. Mislim da je tako i dan danas', ističe Jelena koja bi u eteru voljela dati priliku i prostor ljudima koji su zanimljivi, inspirativni i imaju što za ispričati – od biljkoljubaca i urbanih vrtlara do avanturista i svjetskih putnika.

Vlasnicu prestižne Večernjakove ruže jako zanimaju 'zelene' teme – ozelenjivanje, uzgoj biljaka, urbani vrtovi, zaštita okoliša i slično.

'Privatno uživam u dobroj glazbi, filmovima, putovanjima, hrani – tako da će se sigurno i to moći 'pročitati' negdje u mom dijelu etera.'

crveni tepih

Glamurozni stajlinzi: Pogledajte tko je sve stigao na 30. dodjelu Porina

Pogledaj galeriju

Novi glas Drugog programa Hrvatskoga radija od kolega očekuje odličnu suradnju, neke nove zanimljive projekte i veselo druženje, a većinu kolega, kaže, poznaje već od ranije, barem s hodnika.

'Sad kad razmišljam, radio je davno prije bilo kakvog mojeg angažmana u tom mediju bio dio moje svakodnevice. Sjećam se da sam u tinejdžerskoj dobi redovito subotom slušala top listu koja je tada bila vrlo popularna. Subotom je bilo nezaobilazno – kako top lista, tako i pospremanje. Tijekom faksa slušalice u ušima za vrijeme putovanja prema gradu i predavanjima bili su obavezni. Tako da možda i nije neobično da sam relativno brzo nakon početka studija počela volontirati, a onda i raditi na radiju. I, eto, 20 godina nakon prvog dolaska na radio, evo me ponovno u eteru. Na radiju mi je izuzetno važna glazba, a nakon toga ti neki dragi ljudi koji ti skrate vrijeme, učine dan veselim, lijepim, nasmiju te', otkrila je Jelena.