SLUŽBENO JE

Nakon pet godina na RTL-u Jelena Pajić vraća se tamo gdje je sve i počelo - na HRT

29.04.2023 u 11:17

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica Jelena Pajić s prvim danima svibnja vraća se na javnu televiziju i to u odjel u kojem je i započela svoju novinarsku karijeru

Iako je na službenim stranicama HRT-a još s 21. travnja objavljeno kako je na natječaju za radno mjesto Urednik u programskom odjelu 4 izabrana Jelena Ćulibrk Pajić, na RTL-u su tek jutros pustili vijest kako voditeljica napušta njihovu televizijsku kuću.

Ukoliko vam je ime i prezime poznato, ne treba čuditi, jer ova televizijska voditeljica posljednjih je pet godina provela upravo na RTL-u, vodila je 'RTL Danas', a pokrenula je i 'Projekt Zeleno'.

Jelena se vraća na mjesto gdje je i započela svoju karijeru i gdje je svestrana voditeljica provela čak 13 godina, radeći u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska', na Radio Sljemenu gdje je vodila emisiju 'Život na točkice' i emisiju o filmu' Tvornica snova', a vodila je i 'TV Bingo'.

Kako stoji na službenim stranicama HRT-a, Jelena Ćulibrk Pajić izabrana je na radno mjesto Urednik u programskom odjelu 4, PJ Program, RJ Programi HRA (kratica za Hrvatski radio, op.a.).

crveni tepih

Glamurozni stajlinzi: Pogledajte tko je sve stigao na 30. dodjelu Porina

Pogledaj galeriju

Inače, Jelena je sinoć bila i na dodjeli Porina, gdje je bila pratnja i moralna podrška svom suprugu Petru Ćulibrku, koji je bio nominiran u kategoriji najboljeg albuma jazz glazbe.